Kastamonu Belediye Hızlı Başladı

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde bu yıl Kastamonu'yu temsil edecek olan Kastamonu Belediyespor, iç transferde 6 hentbolcu ile anlaşma sağladı.

Araç Belediyespor’un isim hakkını aldıktan sonra transferçalışmalarına hız veren Kastamonu Belediyespor, iç transferde 6hentbolcu ile sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarınabaşladıklarını belirten Kulüp Başkanı Mustafa Uğur Ünal, "Şu ana kadar,Ülkü Çağlı, Çisem Öztabak, Ceren Demirçelen, Songül Gökçeoğlu, Seda Duruve Kübra Tümer ile sözleşme imzaladık. Önümüzdeki hafta kaleci AylinKüçükşengün ile görüşmemiz olacak. Bazı oyuncularla da yardımcıantrenörümüz Cengiz Kesici, ön görüşme gerçekleştiriyor" dedi.

KulüpBaşkanı Mustafa Uğur Ünal, Kastamonu Belediyesi Spor İşleri MüdürüMetahan Babaş ile yürütülen transfer çalışmalarını hafta başına kadarsürdüreceklerini belirterek, "Transfer görüşmelerinde öncelik geçtiğimizsezon Araç Belediyespor forması giyen oyunculara tanınacak" diyekonuştu.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’nde bu yıl ilk 5’i hedeflediklerini vurgulayan Ünal, şöyle konuştu:

"Sporcularımızda bu hedefe ulaşmak istiyorlar. Diğer takımların çok ciddi yatırımyaptığını biliyoruz. Kamu kurumlarından da destek almayı düşünüyoruz.Ligde konuşulacak bir takım oluşturmayı düşünüyoruz."

İHA

Bakmadan Geçme