Kastamonu Belediye’den 20 sayı fark

Kadınlar Süper Lig 18. hafta karşılaşmasında Kastamonu Belediyesi SK, Bursagücü Gençlikspor’u 49-29 mağlup etti.

HENTBOLHABER.NET – THF Kadınlar Süper Lig 18. Hafta karşılaşmasında Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü, Bursagücü Gençlikspor’u 49-29 mağlup etti.

Kastamonu BSK Antrenörü Osman Kalyoncu, evlerinde oynadıkları Bursagücü Gençlikspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada normal sezonun son maçını oynadıklarını belirterek ligi 22 puanla bitirdiklerini kaydetti.

Yüzde 50’yle play off oynayacaklarını ifade eden Kalyoncu; “Şu anda tek beklediğimiz, Muratpaşa Belediye SK ile İzmir BŞB GSK arasında oynanacak maç. O mücadelenin sonucu, bizi ligde 4. veya 5. sıraya getirecek. Muratpaşa’nın iyi performansı ve gücü de malum… Büyük ihtimalle normal sezonu 4. bitireceğiz” dedi.

Maç ile ilgili olarak ilk 10 dakika pozisyonları değerlendiremeyince sıkıntı yaşadıklarını belirten Kalyoncu; “İlk dakikalardaki dağınıklığımızı geride bırakınca ve savunma anlayışı tutunca zaten fark geldi. Fark açılınca takımdaki genç arkadaşlara da süre verme imkanı bulduk” dedi.

Osman Kalyoncu, önemli olanın hayallerin gerçekleştirilmesi olduğunu ve şu anda kendi adına bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Bakmadan Geçme