Kastamonu Belediyesi GSK 23-24 Krim Mercator

DELO EHF Şampiyonlar Ligi 3.hafta maçında Kastamonu Belediyesi GSK, Krim Mercator’u konuk etti.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda oynanan müsabaka karşılıklı goller ile başladı. İlk dakikalarda temsilcimiz pas hataları yaparken, ilk 15 dakika 5-6 konuk ekip Krim Mercator lehine oldu. Temsilcimiz Kastamonu Belediyesi GSK aradaki farkı kapatmak istesede bunu gerçekleştiremedi. İlk yarı konuk ekibin 9-12 üstünlüğü ile geçti.

İlk yarıda konuk ekip 5 kaleci kurtarışına imza atarken, temsilcimiz Kastamonu Belediyespor ilk yarıda 3 kaleci kurtarışına imza attı.

İkinci yarıya konuk ekip Krim Mercator başladı. Hücumda istediğimiz mücadeleyi ortaya koyamazken, savunmada açıklar vermeye devam ettik. 35.dakika 11-15 konuk ekibin üstünlüğü ile geçildi. İlk yarıda yapamadığımız top çalmalarını ikinci devrede radicevic ile yakaladık. Ayrıca Neslihan Çalışkan oyuna ısınmaya başladı ve 4 golünü atarak 39.dakika da 17-19 ile aradaki farkı 2 sayıya düşürdük. Beraberlik şansını Serpil ile yakalamamıza rağmen, pozisyonu değerlendiremedi. Bu pozisyon sonrası Serpil sakatlanarak oyun dışında kaldı. Temsilcimizde Marina Rajcic, üst üste kurtarışları, 48.dakikada Nina Zulic’in golleri de eklenince skor 18-19’a geldi. Müsabakada son 5 dakikaya girildiğinde temsilcimiz 21-21 eşitliği yakaladı.  Maçın son dakikasına girildiğinde Ceren pivotta pozisyonu değerlendiremeyince, Mercator hücumda golü buldu ve aradaki farkı 2 sayıya çıkardı.(22-24) Maçın son dakikasında istediğimi sonuç gerçekleşmedi ve temsilcimiz müsabakadan 23-24 mağlup ayrıldı.

Bakmadan Geçme