Kastamonu Belediyesi GSK gün sayıyor

Avrupa Kadınlar Challenge Kupası Finalinde mücadele edecek olan Kastamonu Belediyesi GSK’de hazırlıklar son sürat devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyesi GSK, Avrupa Kadınlar Challenge Kupası’nı ülkemize getirmenin hesaplarını yaparken, Külüp yönetimi İstanbul’da ki final için ve İspanya için hazırlıklarını son sürat sürdürüyorlar.

Kastamonu Belediyesi Başkanı Tahsin Babaş, Spor İşleri Müdürü Metehan Babaş, Kastamonu Belediyesi GSK’nın Fahri Başkanı Bilgehan Çapraz, Külüp Başkanı Hüdaver Eski ve İdari Menajer Ahmet Cevher, Türk hentbolunda ilki başarmak için organizasyonu en iyi şekilde planlıyorlar.

Türk hentbol severlerden destek beklediklerini belirten  Fahri Başkan Bilgehan Çapraz, ” Muratpaşa Belediyesi SK’nın iki kez ucundan yakaladığı Avrupa Challenge Kupasını ilk kez ülkemize getirmek için Belediye Başkanımız Tahsin Babaş’ın da destekleri ile beraber ekip halinde çalışıyoruz. İstanbul’da ki finalin ilk ayağında herkesin desteğini bekliyoruz. Türk hentbolunda bir ilki başarmak istiyoruz. Hep beraber zafere ulaşacağız” dedi.


//

Bakmadan Geçme