Hakan Günal: “Bizim tüm maçlarımız final niteliğinde”

Kadınlar Süper Ligi’nde Ankara Yenimahalle Belediyesi’ni deplasmanda mağlup eden Kastamonu Belediyesi GSK’nın Teknik Direktörü Hakan Günal, “İyi hazırlanmıştık ve başardık” dedi.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyesi GSK’nın Teknik Direktörü Hakan Günal, Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada, “İyi çalışmanın ürününü aldık. Maçı daha farklı kazanmak istemiştik ancak olmadı. İki sayı ile galip geldik.  Üç sayı ile kazanmış olsak avantaj bizde olacaktı. Ancak avantaj Yenimahalle Belediyesi SK’da. Liderliğe ortak olduk ve yarış devam ediyor”dedi.

Günal devam eden açıklamalarında, “Arkadaşlara hep aynı şeyi söylüyoruz. Bizim tüm maçlarımız final maçı niteliğinde. İplerin bizim elimizde olmasının sebebi bizim tüm maçları kazanma zorunluluğumuz. Artık Yenimahalle Belediyesi’nin de böyle bir zorunluluğu var. Yenimahalle Belediyesi SK’nın puan kaybetme ihtimali, şansı vardı ancak bizim yoktu. Artık Yenimahalle Belediyesi’nin de puan kaybetmemesi gerekiyor. İlerleyen haftalarda kim kaybedecek kim kaybetmeyecek bekleyip göreceğiz. Tabi ki aşağıdan yani gençler liginden gelen puana da bakacağız. Ona göre çalışmalarımıza devam edeceğiz. Galibiyetimizin mimarı oyuncularım. Onları tekrar kutluyorum. Emeklerine sağlık ama final maçlarımız hala devam ediyor. Tekrar teşekkür ediyorum onlara” dedi.




Bakmadan Geçme