Kastamonu Belediyesi GSK ilk transferini açıkladı

Kadınlar Süper Ligi’nin en iddialı ekibi Kastamonu Belediyespor önemli bir transfere imza attı.

HENTBOLHABER.NET – Geçen sezon yıldız isimleri kadrosuna dahil eden Kastamonu Belediyesi GSK 2021-22 sezonu için transferlerini açıklamaya başladı.

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ilk transfer Jovanka Radičević oldu.

Haber

Jovanka Radičević için kulüpten yapılan paylaşımda şöyle denildi.

“Hoş geldin Jovanka Radičević
Son olarak Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Buducnost’un formasını giyen Jovanka Radiveciv, Avrupa Kupası yürüyüşünde büyük ailemizin bir parçası oldu.

34 yaşındaki 1.69 boyundaki sağ kanat oyuncusu, Karadağ Milli takımının da vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alıyor. Radicevic, son 10 yılda Avrupa’da ve dünyada en iyi sağ kanadı olarak gösteriliyor.

Radičević başarıları
Kariyerinde Buducnost, CSM Bucuresti, Vardar, Györi Audi ETO KC takımları bulunan Radicevic, hem takımlar bazında hem de ülke takımları bazında birçok başarıya imza attı.

Takım olarak 2012’de Avrupa şampiyonu olan, 2013’de Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan ve 2012 Olimpiyatları’nda gümüş madalya sahibi olan Radicevic, bireysel olarak da birçok ödül aldı.

2012-2020’de Avrupa Şampiyonası’nın All-Star sağ kanadı, 2015-2019’da Dünya Şampiyoası’nın All-Star sağ kanadı seçilmenin yanı sıra birçok ödülün daha sahibi olan Radicevic, 2020 yılında da Şampiyonlar Ligi’nin gol kraliçesi oldu.
Radicevic, gelecek sezon takımımızın gücüne güç katacak.”

Bakmadan Geçme