Kastamonu Belediyesi GSK – Odense Handbold: 25-31

DELO EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu maçında temsilcimiz Kastamonu Belediyesi GSK, Danimarka ekibi Odense Handbold’u konuk etti.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyesi GSK, DELO EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Odense’yi konuk etti.

Müsabaka karşılıklı goller ile başladı ve ilk 5 dakika 2-3 Odense’nin üstünlüğü ile geçildi. 10 . dakikada da 5-6’lık skor ile konuk ekibin üstünlüğü vardı. 11. dakikadan sonra konuk ekip aradaki farkı iki sayıya çıkardı(5-7). Hücumda Radicevic’in hızlı hücumdan faydalanamaması, Ceren’in iki dakika cezası aradaki farkın 3 sayıya çıkamasına neden oldu. Özellikle ilk 15 dakika içerisinde takımların birbirine üstünlük kurmakta zorlandıkları daha çok yapılan basit hatalar sonucu gole ulaştıkları görüldü. İlk 15 dakika 6-9 konuk ekip Odense’nin üstünlüğü ile geçildi. İlk devrenin sonlarına kadar müsabaka aynı tempoda devam ederken, temsilcimiz yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve ilk devreyi 11-15 geride kapadı.

Temsilcimiz ilk devrede %58 atak etkilinği ile oynarken, Odense %71 etkinlik yakaladı.

ikinci devreye Sara’nın golü ile temsilcimiz başladı ve aradaki farkı eritmek için daha iyi savunma yapmaya çalıştı. Temsilcimizin daha istekli olması aradaki farkı 15-17 ile iki sayıya indirdi. Ancak yapılan basit hatalar ve hücumda etkinsizlik aradaki farkın 6 sayıya kadar çıkmasına sebep oldu. 47.dakika Odense’nin 18-24 üstünlüğü ile geçildi. Temsilcimizin oyun kurucu pozisyonunda istediğini yansıtamadığı görüldü. Maçın son 5 dakikasına temsilcimiz 21-28 geride girdi. Maçın sonuna kadar konuk ekip üstün oynarken maç 25-31 Odense’nin üstünlüğü ile bitti.

Kastamonu Belediyesi GSK, DELO EHF Şampiyonlar Ligi B grubuna mağlubiyet ile başlamış oldu.

Bakmadan Geçme