Kastamonu Belediyesi GSK – Yalıkavak SK: 31-25

Foto:Arşiv
Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Kastamonu Belediyesi GSK, Yalıkavak Spor Kulübü’nü konuk etti.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Yalıkavak Spor Kulübü, Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

Yalıkavak Spor Kulübü’nde yaşanan pandemi krizi ile ertelenen müsabaka bugün oynandı.

İlk dakikalar karşılıklı goller ile geçilirken, hücumda hatalar yapan Yalıkavak Spor Kulübü, Kastamonu Belediyesi GSK savunmasını geçmekte zorlandı. 

Pandemide antrenmanlara ara verilmesi sebebiyle antrenman eksikliği göze çarpan Yalıkavak Spor Kulübü, Kastamonu’nun hızlı hücumlarına engel olamadı. İlk yarıda daha istekli ve daha az hata yapan Kastamonu Belediyesi GSK, devreyi 15-12 önde kapadı.

İkinci yarıya da ev sahibi etkili başladı. Hücumda hızlı oynamaya çalışan Kastamonu Belediyesi GSK, Yalıkavak kalecisi Sevilay’ı geçmekte zorlandı. Ancak savunma başarısı ile oyunda etkili olan Kastamonu Belediyespor, maçın son 7 dakikasına 27-21 önde giren taraf oldu. Son 4 dakikada skor 27-22 ev sahibi lehine oldu. İlerleyen dakikalar karşılıklı goller ile geçildi ve maçın sonucu 31-25 Kastamonu Belediyespor lehine oldu.

Kastamonu Belediyespor bu sonuçla rövanş karşılaşması öncesi 6 sayılık bi avantaj yakalamış oldu.

Rövanş karşılaşması 15 Mayıs Pazar Günü Saat:17.00’de Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanacak.

 

 

 

Bakmadan Geçme