Kastamonu BGSK’da ilkler yaşanacak!

Kastamonu Belediyesi GSK Teknik Direktörü Hakan Günal, ligin ilk karşılaşması olan Eskişehir maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Sezonun ilk maçında sahaya çıkacak olan Kastamonu Belediyesi GSK, Hakan Günal ile birlikte sezona merhaba diyecek.

Ligin ilk haftasındaki maçın rakibin Avrupa maçı olmasından dolayı ertelendiğini hatırlatan tecrübeli teknik adam, rakip Eskişehir Hentbol SK’nın ilk hafta farklı bir mağlubiyet aldığının hatırlatılması üzerine bunun kendileri için bir şey ifade etmediğini söyledi. Ciddiyet ve konsantrasyon kaybı yaşamadıkları sürece hedeflenen yerde ligi bitireceklerine inandığını kaydeden Günal, Eskişehir maçına ciddi bir şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Günal değerlendirmesinde; “İlk maçlar her zaman zor olur. Programımızı Yenimahalle maçına göre yapmıştık fakat Yenimahalle maçı ertelendiği ve federasyonun 10 günlük kuralını kendileri çiğnedikleri için şu anda ilk maçımızı Eskişehir deplasmanıyla yapıyoruz. Eskişehir’in ilk maçta Üsküdar deplasmanında fark yemiş olması bizim için hiçbir şey ifade etmiyor. Çünkü bu hafta içerisinde geçen sezon kulübümüzde oynayan Maja’yı da aldılar, toparlanma aşamasına gireceklerdir. Onların da kendi sahalarındaki ilk maçı, bu lig heyecanını kendi şehirlerinde yaşatmak isteyeceklerdir” ifadelerini kullandı.

Ciddiyet, motivasyon ve konsantrasyon vurgusu yapan Günal; “Sporcu arkadaşlarımıza anlattığımız konulardan birisi de küçük takım büyük takım ayrımı olmaması. Tüm maçlar aynı ciddiyetle oynanmak zorunda. Bu sene play-off olmadığı için yapacağımız 26 maç da hedefe ulaşmamız için final havasında geçmek zorunda. Eğer bu motivasyonu ve konsantrasyonu üst düzeyde tutarsak hedeflerimize ulaşmakta sıkıntı yaşamayacağımızı umuyorum. Arkadaşlarımız da bu ciddiyet içinde çalışıyor. Bunu Türkiye Kupası maçlarında alt lig takımlarıyla oynadığımız 3 maçta da gösterdiler. Aynı ciddiyeti sürdüreceklerine inanıyorum” dedi.

Bakmadan Geçme