Kastamonu Belediyespor 20-28 Muratpaşa Belediyespor

BU yıl 83’üncüsü düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında yapılan Bayanlar Hentbol Fuar Kupası,son gününde Muratpaşa Belediyespor, Kastamonu Belediyespor’u 20-28 yendi.

 Turnuvnın ilk iki gününde ikişer galibiyet elde eden Kastamonu Belediyespor ve muratpaşa Belediyespor, Fuar kupasının sahibi olabilmek için günün ilk maçında karşı karşıya geldiler.

Müsabakada her iki ekip başa baş bir mücadele ortaya koyarken, Kastamonu Belediyespor kalecisi Olesia  kale sahası dışında rakibi ile çarpışması sonucu kırmızı kart gördü. Rakibine göre daha az hata yapan Muratpaşa Belediyespor ilk yarıyı 10-13 önde kapadı. 

İkinci yarıya daha etkili başlayan Muratpaşa Belediyespor, Diğdem ve Olga ile etkili olarak farkın açılmasını sağladı. Kastamonu Belediyespor’da Pivot Mevkiinde Seda’nın golleri ve Yasemin’in hızlı hücum golleri farkın kapanmasına engel olmadı ve maçtan galip ayrılan Muratpaşa Belediyespor oldu.

Muratpaşa Belediyespor bu sonuçla fuar kupasının sahibi oldu.

Kastamonu Belediyespor – Muratpaşa Belediyespor

Salon:Celal Atik 

İlk Yarı:10 – 13

Kastamonu Belediyespor: Dilvin , Ülkü , Ümran , Ceren 1 , Olisia , Serpil 1, Mesude , Seda 4 , Çisem 3 , Betül 2 , Yasemin 5 , Anastasia 3 , Daria 1 , Seda , Serpil Çapar , Kübra

Muratpaşa Belediyespor : Sevilay , Olga 8 , Buse , Gülsüm 3 , Hatice  , Diğdem 7 , Çiğdem 1 , Ceren 7 , İrem , Fatma, Tanja , Esin , Dushica 1 , Zorika 1 , Fetane

Diskalifiye : Olisia (Kastamonu Belediyespor)

Haber
Haber

Haber



Foto : Hentbolhaber.Net İzinsiz Kullanılmaması Önemle Rica Olunur

Bakmadan Geçme