Kastamonu Belediyespor Dört Dörtlük

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor'un 4 oyuncusu, sağlık kontrolünden geçti.

Ceren Demirçelen, Songül Gökçeoğlu, Ülkü Çağlı ve Seda Duru, yardımcıantrenör Cengiz Kesici ile Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’ne geldi.

Burada bazı kontrolleri yapılan oyuncular,  EKG, ekokardiyografi ve efor testlerinden geçti.

Gazetecilereaçıklama yapan Kesici, takımın yeni sezon hazırlıklarına devam ettiğinibelirterek, bir yıllığına sözleşme imzalanan 4 oyuncunun sağlıkkontrolünden geçirildiğini söyledi.

Sağlık kontrollerinde herhangibir olumsuzlukla karşılaşılmadığını anlatan Kesici, "Biraz geç kalınsada transfer çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Hafta içerisinde de bazıyerli ve yabancı oyuncularla görüşmegerçekleştireceğiz. Oyuncular, yarın ve perşembe günü kentte olacak"dedi.

Kesici, ligde ilk 5’te yer almayı hedeflediklerini dilegetirerek, "Challenge Cup’a katılmayı hedefliyoruz. Tüm oyuncularımayeni sezonda başarılar diliyorum. Tüm Kastamonuluların geçen yıl olduğugibi takıma maddi ve manevi desteklerinin sürmesini bekliyoruz" diyekonuştu.

Sol kanat oyuncularından Seda Duru ise yeni sezondanumutlu olduklarını belirterek, Avrupa’daki müsabakalarda mücadele etmekistediklerini kaydetti.

Kulüp yönetimiyle görüşmelerin çok olumlugeçtiğini aktaran Duru, yeni sezonda seyirci desteğini yoğun bir şekildegörmek istediklerini söyledi.

Bakmadan Geçme