Kastamonu Belediyespor-Konyaaltı Belediyespor Maçının Ardından Teknik Patronlar Neler Söyledi?

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 21. haftasında Kastamonu Belediyespor, Konyaaltı Belediyespor'u konuk etti. Maç sonrasında teknik patronlar neler söyledi?

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 21. haftasında Kastamonu Belediyespor, Konyaaltı Belediyespor'u konuk etti.

İlk yarısı 18-23, tamamı 38-40 Konyaaltı Belediyespor üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ardından, Konyaaltı Belediyespor normal sezonu lider bitirmeyi garantiledi.

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Serpil İskenderoğlu 'Kırılma anlarını iyi değerlendiremedik' ifadelerini kullanırken, Konyaaltı Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, 'Sporcularım yüreğini ortaya koydu ve kazandı' dedi.

Kastamonu Belediyespor-Konyaaltı Belediyespor Maçının Ardından Teknik Patronlar Neler Söyledi?

İskenderoğlu’nun maç sonu açıklamaları şöyle: “Maçın genelinde dış atışlarda sıkıntı yaşadık. Onun dışında maç geldi-gitti, kırılma anlarını değerlendiremedik. Ligde normal sezonun son maçı olan Yalıkavak maçına hazırlanacağız. Ardından Türkiye Kupası maçlarımız olacak. İnşallah Türkiye Kupası yarı finalindeki Konyaaltı maçını kazanır ve ilerleyişimizi sürdürürüz.”

İskenderoğlu, hakem yönetimiyle ilgili olarak şu ifadelere yer verdi: “Kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum. Hakemlerin görmediklerini ya da es geçtiklerini düşünüyorum. O zamanlarda da uyarmak benim en doğal hakkım. Çoğu 7 metremizi, rakibin çoğu 2 dakikasını vermediler. Umarım onlar da maçı izleyip kendi hatalarını görürler, biz de aynı şekilde maçı değerlendirip kendi hatalarımıza bakarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz.”

Kastamonu Belediyespor-Konyaaltı Belediyespor Maçının Ardından Teknik Patronlar Neler Söyledi?

Birol Ünsal’ın maç sonu açıklamaları şöyle: “Konyaaltı’na yakışan bir oyun oynadık. Son bölümde takım ‘Kazandık’ havasına girdi. Devamında toparladık. Deneyimli arkadaşlar. Yüreğini ortaya koyup kazandılar. İnşallah sezon sonunda da mutluluğu yaşarız.”

Ünsal: “Bir takım sıkıntılar var. İnşallah bunları aşarız. Play-Off’lara daha moralli gireriz inşallah. Biz hentbolcular olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz, formamıza yaraşır mücadeleyi devam ettireceğiz.”

Ünsal son olarak: “Kastamonu Belediyesi’ni de centilmence, iyi oyunlarından dolayı tebrik ediyorum.”
 

Bakmadan Geçme