Kastamonu Belediyespor’da mutluluk hakim

Ligde istediği sonuçları alamayan Kastamonu Belediyespor, Trabzon Zağnosspor’ a patladı.35-26

Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor Antrenörü Osman Kalyoncu, evlerinde 35-26 kazandıkları Zağnosspor maçına ilişkin, "Sporcular, hem savunmada hem de hücumda oyun disiplininde kaldığı için maçı başarılı bitirdik" dedi.

Kalyoncu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzon takımında antrenör değişikliği olduğunu, o nedenle bu maçın rakip için çok önem arz ettiğini söyledi.Antrenör değişikliğiyle takımın beklenti içine girdiğini anlatan Kalyoncu, "Türkiye Kupası’nda da bu takımla karşılaşmıştık. Tabii bu takımın çıkış yakalaması gerekiyordu, ama bu maçta buna müsaade etmedik. Sporcular, hem savunmada hem de hücumda oyun disiplininde kaldığı için maçı başarılı bitirdik" diye konuştu.

Kalyoncu, orta oyun kurucuyla antrenörün müsabakanın gidişatını belirlediğine dikkati çekerek, sözlerini şöyle tamamladı:

 "Sporcular, hem savunmada hem de hücumda, oyun disiplininde kaldığı için maçı başarılı bitirdikBir müsabakanın yüzde yüzü kuralla oynanmaz. Maçta bir sakatlık yaşandı. O yüzden taktik anlayışımız değişti ama giren oyuncular da şansı iyi değerlendirdi. Bizim için sonuç iyi oldu. Önümüzde İzmir deplasmanı var. Bu maçın hazırlıklarını en iyi şekilde sürdüreceğiz"dedi.
Kastamonu Belediyespor bu sonuçla bir üst sırada yer alan rakibini ikili averajla geçerek 6.sıraya yerleşti.

Bakmadan Geçme