“Türkiye’ye elimizde final bileti ile döneceğiz”

Kastamonu BGSK, Kadınlar EHF Kupasında final biletini almak için Romanya’ya uçtu…

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Baş Antrenörü Hakan Günal, Romanya ekibi SCM Craiova’ya karşı oynayacakları EHF Kupası yarı final 2. Maçı öncesi HENTBOLHABER.NET’e açıklamalarda bulundu.

Günal, iki aşamalı maçların her birini bir müsabakanın devresi gibi gördüklerini belirterek, 1 fark dezavantajla ikinci devreye başlayacaklarını söyledi.

GÜNAL: TÜRKİYE’YE ELİNDE FİNAL BİLETİ OLAN TAKIM OLARAK DÖNMEYİ UMUYORUZ

Hakan Günal; “Evimizde elimizdeki kontrolü kaybetmemizden kaynaklanan bir mağlubiyet yaşadık. Tabelada, Rumen ekibi büyük avantaj kazanmış görünüyor. Ancak bu, bütün yönleriyle teslim olduğumuz anlamına gelmiyor” dedi. Günal, hafta boyu yaptıkları çalışmalarda ekibin odaklanmasından ve azminden oldukça memnun kaldığını ve Türkiye’ye elinde final bileti olan takım olarak döneceklerini söyledi.

Haber

Kastamonu Baş Antrenörü, yaklaşık 4 bin kişiye karşı oynayacaklarını, evsahibi ekibin çok iyi tribün organizasyonları yaptığını belirtti. Günal; “Hem ulusal basın hem halkın hentbola ilgisi bağlamında bizden daha iyi hazırlandıkları kesin” ifadelerini kullandı. Hakan Günal; bu zor ortama rağmen hem saha içindeki rakibimizi hem de tribündeki ateşli taraftarları hayalkırıklığına uğratma umuduyla sahaya çıkacaklarını kaydetti.

NAKKAŞ: OYUNCULARIMIZIN ÖZVERİSİ KUPAYI NE KADAR İSTEDİKLERİNİ GÖSTERİYOR

Kastamonu BGSK Yardımcı Antrenörü Ali Kemal Nakkaş ise avantajı kaybettiklerini ancak bu hissiyatı geride bırakarak sahaya ineceklerini söyledi. Nakkaş; “Rakibimiz saha ve seyirci baskısını kurmaya çalışacaktır. Sporcularımız bu baskıyı kaldıracak tecrübe ve deneyime sahip. 1 haftadır yaptığımız çalışmalarda oyuncularımızın gösterdiği özveri kupayı ne kadar çok istediklerini gösteriyor” ifadesini kullandı.

Haber

Türkiye’ye bir ilki yaşatmak için var güçleriyle mücadele edeceklerini vurgulayan Nakkaş; “Umarım her şey planlarımız doğrultusunda gerçekleşir ve mutlu sona bir adım daha yaklaşmış oluruz” dedi.

SON İDMAN VE MAÇA GERİ SAYIM

Kastamonu’nun Amazonları EHF Kupası yarı final ikinci ayağı öncesi son idmanını bugün saat 17:00’de Craiova Spor Salonunda gerçekleştirdi.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Kastamonu BGSK Başkanı Hüdaver Eski, Kulüp Başkan Yardımcısı Bülent Bıyıklı, Sosyal İşler Sorumlusu Serhat Tamçakır, Mali İşler Sorumlusu Nihat Altın, Genel Sekreter Hakkı Dinç, Genel Menajer Ahmet Cevher, Kastamonu Belediyesi Spor İşleri Müdürü Metehan Babaş, Kastamonu milletvekili Halkı Köylü ve Kastamonulu iş adamı Hüseyin Üster de hentbolda şu anda ülkemizi temsil eden iki ekipten biri olan Kastamonu BGSK’yı deplasmanda yalnız bırakmamak için Romanya’ya gitti.

Bakmadan Geçme