Kastamonu ekibinde 8 ayrılık, 6* yeni isim!

hentbolhaber.net / Yılmaz Acar Davut
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi yapılanmasını sürdürüyor. Bu sezon Süper Kupa, Türkiye Kupası ve Süper Lig şampiyonluğu olmak üzere üç kupa alan Kastamonu Belediyespor gelecek sezon da başarıyla temsil etmek için çalışmalarını gerçekleştiriyor.

hentbolhaber.net / Yılmaz Acar Davut
Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi yapılanmasını sürdürüyor. Bu sezon Süper Kupa, Türkiye Kupası ve Süper Lig şampiyonluğu olmak üzere üç kupa alan Kastamonu Belediyespor; gelecek sezon da başarıyla temsil etmek için çalışmalarını gerçekleştiriyor.

6 YENİ İSİM KATILDI
Kastamonu Belediyespor 2021-2022 sezonunun son düzlüğünde takıma gelecek sezon katılacak oyuncuların bir kısmını açıklamıştı. Bu oyuncular: Simone Böhme, Katerina Jezic, Azenaide Carlos, Samara Da Silva Viera. Öte yandan Nurşah Sancak ve Yaren Berfe Göker ile el sıkışıldığı kulislerde konuşulurken henüz resmi bir açıklama yapılmadı.*

8 AYRILIK
2021-2022 sezonunda takımdan ayrılacağını açıklayan Jovanka Radicevic, Sara Kovarova, Milena Raicevic ve Marina Rajcic’e ek olarak, Belediyespor’un şampiyonluk kutlamasında takımdan ayrılacak oyunculara teşekkür plaketi verilmişti. Bu kapsamda Elif Sıla Aydın, Yağmur Toprak, Halime İslamoğlu, Cansu Akalın’a teşekkür plaketi takdim edilmiş ve böylelikle takımdan ayrılan oyuncu sayısı 8 olmuştu.

Bakmadan Geçme