Kastamonu Hentbol’de farklılık yaratmaya devam edecek

Kadınlar Süper Lig ekibi Kastamonu Belediyesi SK, yapmış olduğu altyapı projeleri ve turnuvalar ile farkındalık yaratıyor.

Geçen sezon ligde üst sıralarda yer alarak bu sezon Avrupa Arenasında ülkemizi temsil edecek olan Kastamonu Belediyesi GSK ligde hazırlıklarına devam ediyor.

Haber

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın  destekleri ve THF Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz’ın girişimi ile geçen sezon altyapılarda Hentbol Fabrika Projesi ile fark yaratan Kastamonu Belediyesi GSK, Uluslararası Şehit Şerife Bacı turnuvası ile de farkındalık yarattı.

Makedonya’dan HC Metalurg’u, Genç Uşakspor’u ve Artsam Kolejini ağırlayan Kastamonu Belediyesi GSK, ilerleyen günlerde birçok yeni projeye imza atacak.

Turnuvada Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, katılımcılara yemek vererek misafir takım idarecileri ile de sohbet etti. Başkan, Hentbol adına ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ve THF Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz ile beraber farklı projelere imza atacaklarını aktardı.  Bilgehan Çapraz’a gecede plaket veren Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Hentboluna yapmış oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Haber

Kastamonu Belediyesi GSK, ligde ilk maçını son şampiyon Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübüne karşı oynayacak. Bu maç için Spor Salonunda özel etkinliklerinde yapılması planlanıyor. Ayrıca her maç farklı etkinlikler ile şehir hentbolu yaşayacak.

Kastamonu Belediyesi GSK, Çatalzeytin Kampında hazırlıklarına devam ediyor.

Bakmadan Geçme