Kastamonu şen şakrak hazırlandı

Kastamonu Belediyesi GSK Hentbolcuları futbol topuyla harikalar yarattı.

YILMAZ ACAR DAVUT/HENTBOHABER.NET –  -Ligin dokuzuncu haftasında karşılaşacakları Bursa Osmangazi Belediyesi SK maçının hazırlıklarını sürdüren Kastamonu Belediyesi GSK, akşam saatlerinde Atatürk Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti. Kastamonu Belediyesi GSK, sakatlığı bulunan Yeliz’in dışında antrenmanda tam  kadro yer aldı. 

Antrenmanda neşeli dakikalar
Teknik taktik antrenmandan önce, hentbol sahasında futbol oynayan hentbolcuların sergilediği muhteşem performans gözlerde kaçmazken, atılan her gol sonrasında hentbolcuların sevinçleri de görülmeye değerdi. Hentbol kadar futbolda da başarılı olduklarını kanıtlayan hentbolcuların  antrenmanda oldukça neşeli olduğu gözlemlendi. 

“Ligin ilk yarısında hedefimiz 17 puan”
Kastamonu Belediyesi GSK Hentbol Takımı Teknik Direktörü Osman Kalyoncu, Kadınlar Süper Lig 9. hafta mücadelesinde konuk edeceği Bursa Osmangazi Belediyesi SK ile oynayacağı mücadeleyi değerlendirdi. İyi bir oyun sergileyerek galip gelmek istediklerini kaydeden Kalyoncu, hedeflerinin ligin ilk yarısında kalan maçların hepsini kazanarak 17 puanla ligin ilk yarısını tamamlamak olduğunu kaydetti. 9’uncu hafta mücadelesini değerlendirmeden önce ligdeki takımların genel durumlarını da değerlendiren başarılı teknik adam, ligde namağlup takım kalmadığını vurgulayarak ligin sonunda kulüpsel yapısını iyi oluşturmuş takımların ipi göğüsleyeceğini ifade etti. Kalyoncu, “Geride kalan haftalara bakıldığında namağlup takım kalmadığını görüyoruz. Yenimahalle’nin Muratpaşa deplasmanında yenilmesiyle birlikte yenilmeyen takım kalmadı, bu ligdeki takımların neler yapabileceğini birbirine ne kadar güç dengeli takımlar olduğunu gösteriyor. Bu takımlar arasında diri olan takımlar, dinamik olan takımlar ve iyi mücadele eden; kulüpsel yapısını iyi oluşturmuş olanlar ligin sonuna kadar bu yarışın içinde kalacaktır” dedi.

“Takım, motivasyon olarak üst seviyede”
Değerlendirmesinde Osmangazi takımına da yer veren teknik adam, Bursa temsilcisinin eksik oyuncularının bulunduğunun altını çizdi. Kalyoncu, “Bizim için bu saatten alacağımız her maç, atacağımız her gol derecelerde nerede yer alabileceğimizi belirleyecek. Bu bağlamda önümüzdeki hafta oynayacağımız maça sıkı ve iyi bir hazırlık yaptık. En üst performansı sergileyip sakatlık yaşamadan mücadelemizi ortaya koymak istiyoruz. Takımımızda Yeliz’in sakatlığı devam ediyor. Yeliz’i bu maçlarda kullanarak sakatlığını daha da ilerletmek istemiyoruz. Şu anda İstanbul’da özel bir doktor tarafından muayenesi hızlı bir şekilde devam ediyor. Amacımız Yeliz’i bir an önce hazırlamak. Bursa takımına da baktığımızda, maça iki tane çok önemli oyuncusundan eksik çıkacak. Kulüpte yaşanan sıkıntılardan dolayı iki oyuncuları kulüpten ayrıldılar. Buna avantaj ya da dezavantaj olarak bakmıyoruz, rakibimiz kim olursa olsun biz ne yaptığımızı bilen; sahada en iyi şekilde mücadele eden bir takım yaratmak istiyoruz” dedi. Takımın motivasyon olarak üst seviyede olduğunu belirten Kalyoncu, hedeflerinin ligin ilk yarısında 17 puanı almak olduğunu söyledi. Kalyoncu, “Takım motivasyon olarak şu anda yüksek seviyede. Amacımız ilk devreyi kayıpsız bitirmek hedefimiz 17 puan. Hedefimizi gerçekleştirdikten sonra rakiplerimizin sonuçlarına bakmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme