Kastamonu’da devam eden Okullu Küçükler Türkiye Şampiyonasında Beden Eğitimi Öğretmenleri ve çalıştırıcılar bir araya geldi.
Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz’ın öncülüğünde , Kastamonu Hentbol Ailesinin katılımı ile Okullu Küçükler Türkiye Şampiyonasında mücadele eden okulların idarecileri , beden eğitimi dersi öğretmenleri ve çalıştırıcıları mangal partisinde bir araya gelerek, güzel dakikalar geçirdileri.
Hentbolun altyapılarında mücadele eden güzide okullarımızın katılımcıları Kastamonu Hentbol Ailesinin bu jestinden dolayı teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Türkiye Şampiyonasıda mücadeleler devam ederken Kızlar ve Erkeklerde final müsabakaları Salı günü oynanacak.
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 12. hafta karşılaşmaları, bugün oynanan ve... Haberin Devamı..
Hentbol Erkekler Süper Ligi 13. haftası bugün oynanan iki maçla... Haberin Devamı..
Hentbolda Kadınlar Süper Ligi'ne 12. hafta, Erkekler Süper Ligi'ne ise... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar Süper Ligi 11. hafta maçları... Haberin Devamı..
022-23 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final... Haberin Devamı..
Hentbolda Kadınlar Süper Lig'in 10. haftası dün oynanan üç maçla... Haberin Devamı..
A Milli hentbolcumuz Ayşenur Sormaz, İtalya'nın A.S.D.Ariosto Pallamano Ferrara takımına... Haberin Devamı..