Kastamonu’da çoşku zamanı

Kadınlar Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası'nda (EHF Cup) mücadele eden Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, EHF Cup gruplarında ikinci maçına çıkıyor.

YILMAZ ACAR DAVUT – HENTBOLHABER.NET – Polonya temsilcisi Vistal Gdynia ile karşılaşacak olan temsilcimiz,  saat:17.00′ de Atatürk Spor Salonu’nda ki karşılaşmada geçen hafta ki çoşkuyu yaşamak isteyecek.

İlimize ve ülkemize hentbolda ilkleri yaşatan Kastamonu Belediyesi GSK, başarılarına bir yenisini daha eklemek için  zorlu bir maça daha çıkacak.

EHF Cup’ta gruplara kalan ilk Türk kadın takımı olarak tarihe geçen Belediyespor, grup ilk karşılaşmasında Danimarka temsilcisi Viborg’u yenerek gruplarda galibiyet alan ilk Türk takımı unvanını da kazanmıştı. Danimarka deplasmanında aldığı galibiyetle C grubunda ilk haftayı lider tamamlayan temsilcimiz, liderliğini sürdürmek için Vistal karşısında da galibiyeti kovalayacak.

TARAFTARA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR
Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası’nda, ön eleme maçları dahil namağlup ilerleyişini sürdüren Belediyespor’un Vistal karşısındaki sınavında taraftara büyük görev düşüyor. Belediyespor’u hiçbir Avrupa maçında yalnız bırakmayan taraftarların, bu maça da yoğun ilgi göstereceği tahmin ediliyor.




Bakmadan Geçme