Kastamonu’da Ruslar Favori

Kastamonu Belediyespor Kulübü Başkanı Ünal: “Takımda birlik, dil konusunda sıkıntı yaşanmaması için transfer edeceğimiz oyuncuların Rus ekolünden olmasını istiyoruz” dedi.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Kastamonu Belediyespor’unKulüp Başkanı Mustafa Uğur Ünal, takımda birlik, dil konusunda sıkıntıyaşanmaması için transfer edecekleri oyuncuların Rus ekolünden olmasınıistediklerini söyledi.

Ünal, transferçalışmalarının sürdüğünü belirterek, 1’i yabancı olmak üzere 7 oyuncuylasözleşme imzaladıklarını anımsattı.

Halen görüştükleri bazı oyuncular olduğunu belirten Ünal, şunları dile getirdi:

"Transferçalışmalarında takımın yeniden yapılanmasından dolayı gecikmişlik var,Bunu şimdiye kadar halletmemiz lazımdı. Bu yüzden yerli oyuncu transferizorlaştı çünkü çoğu sözleşmelerini imzaladı. Hatta şu an yabancıtransfer etmek daha kolay. Çok iyi olmak kaydıyla 3 yabancı oyuncudüşünüyorduk. Yerli oyuncu transferlerini biraz kaçırdığımız için,yabancı 4-5 tane olacak gibi. Takımda birlik, dil konusunda sıkıntıyaşanmaması için transfer edeceğimiz oyuncuların Rus ekolünden olmasınıistiyoruz. Slav kültürüyle götüreceğiz takımı, öyle düşünüyoruz busene."

Ünal, antrenör arayışlarının sürdüğünü kaydederek, yakın zamanda neticelendireceklerini söyledi.

Ligde çokgüçlü takımlar olduğunu, geçen yıla göre daha kaliteli sezongeçireceklerine dikkati çeken Ünal, "Yenimahalle’nin çok güçlü bir ekibivar, bu sene için değil ama öbür sene için hedefimiz Süper Lig’deşampiyonluk. Seneye daha güçlü bütçe, daha erken adımlar, bunlarındışında altyapıya da önem vereceğiz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme