Kastamonu Belediyesi GSK’nın EHF Kupası maçı öncesi, sırasında ve sonrasında yaşananlar alkış aldı.
HENTBOLHABER.NET – Hafta sonu oynanan Kadınlar EHF Kupası 3.Tur ilk maçında Macar ekibi Vaci NKSE’yi 33-26 mağlup eden Kastamonu Belediyesi GSK’da büyük sevinç yaşanıyor.
Kastamonu’da tüm kurumlar EHF Kupası maçı öncesi hareket geçerken, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Kastamonu Belediyesi Başkanı R. Galip Vidinlioğlu ve bir çok siyasetçi maçı yakından takip etti.
Müsabaka öncesi ve devre arasında Merkez Ortaokulu Halk Oyunları ekibi tribünleri dolduran taraftarlara güzel gösteriler sunarken, izleyenlerden alkış aldılar. Özellikle Kastamonu’da yaşanan bu güzellikler EHF Kupası maçını şölen havasına soktu.
Müsabaka sonrası Kastamonu Belediyesi ve Kulüp yöneticileri yapılan çekiliş ile müsabakayı izlemeye gelen taraftarlara bisiklet hediye ettiler. Özellikle yapılan bu organizasyon tribünlerin tamamının dolmasına sebep oldu. Hentbolun yaygınlaşması adına Kastamonu Belediyesi tüm Türkiye’ye örnek olduğunu göstermiş oldu.
Kısacası Kastamonu’da güzel şeyler oluyor.
2022-2023 Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonu final serisinde... Haberin Devamı..
Kadınlar Süper Ligi'nde İzmir Büyükşehir Belediyesi üçüncü... Haberin Devamı..
Vipers Kristianstad üçüncü kez EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi şampiyonu... Haberin Devamı..
2022-23 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Ligi'nde oynanan Final Serisi maçında... Haberin Devamı..
Foto: EHF Esbjerg'i mağlup eden Györ şampiyonlar liginde bronz madalyanın... Haberin Devamı..
Kadın hentbolunda seyirci rekoru 20 bin 22 kişi ile Budapeşte'deki... Haberin Devamı..
Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de gerçekleştirilen Kadınlar EHF FINAL4 2023’te finalistler belli... Haberin Devamı..