Kastamonu’da şölen vardı

Kastamonu Belediyesi GSK’nın EHF Kupası maçı öncesi, sırasında ve sonrasında yaşananlar alkış aldı.

HENTBOLHABER.NET – Hafta sonu oynanan Kadınlar EHF Kupası 3.Tur ilk maçında Macar ekibi Vaci NKSE’yi 33-26 mağlup eden Kastamonu Belediyesi GSK’da büyük sevinç yaşanıyor.

Haber

Kastamonu’da tüm kurumlar EHF Kupası maçı öncesi hareket geçerken, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Kastamonu Belediyesi Başkanı R. Galip Vidinlioğlu ve bir çok siyasetçi maçı yakından takip etti.

Haber

Müsabaka öncesi ve devre arasında Merkez Ortaokulu Halk Oyunları ekibi tribünleri dolduran taraftarlara güzel gösteriler sunarken, izleyenlerden alkış aldılar. Özellikle Kastamonu’da yaşanan bu güzellikler EHF Kupası maçını şölen havasına soktu.

Haber

Müsabaka sonrası Kastamonu Belediyesi ve Kulüp yöneticileri yapılan çekiliş ile müsabakayı izlemeye gelen taraftarlara bisiklet hediye ettiler. Özellikle yapılan bu organizasyon tribünlerin tamamının dolmasına sebep oldu. Hentbolun yaygınlaşması adına Kastamonu Belediyesi tüm Türkiye’ye örnek olduğunu göstermiş oldu.

Kısacası Kastamonu’da güzel şeyler oluyor. 

Haber

 

 

Bakmadan Geçme