Kastamonu’nun başarısı göz ardı mı ediliyor?

Kadınlar Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında sahasında Ardeşen GSK’yı 27-25 yenerek finale yükselen Kastamonu Belediyespor final maçlarını tek tek geçiyor.

Kadınlar Türkiye Kupası yarı finalinde Ardeşen GSK’yı saf dışı bırakan Kastamonu Belediyesi GSK’da Baş antrenör Hakan Günal’ın açıklamaları damga vurdu.

Kadınlar Türkiye Kupası’nda finale adını yazdıran, Süper Ligde şampiyonluk yolunda emin adımlar ile ilerleyen Kastamonu Belediyesi GSK’da Baş antrenör Hakan Günal, tur atladıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.

Müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan Hakan Günal şunları söyledi:

“Müsabaka içerisinde 6-7 sayı farkı yakaladık. Dolayısıyla ondan sonra bir rehavet baş gösterince maç kafa kafaya geldi. Takım arkadaşlarım üzerine düşen görevleri yaparak finale adım attık. Müsabakada yeneriz yeniliriz bunlar hiç önemli değil. Kastamonu Belediyesi GSK yurt içinde Kastamonu’yu yurt dışında Türkiye’yi temsil eden bir kulüp olmasına rağmen, Kastamonu içinde bunun farkında olmayan bazı kimseler var. Umarım kendilerini düzeltirler. Hentbolun ciddi bir spor olduğunu Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün de bu şehri en üst düzeyde, en iyi şekilde temsil ettiğini hatırlarlar” dedi.

Bakmadan Geçme