Kastamonu’ya zor kura

Hentbol kadınlarda ülkemizi ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün gruplardaki rakibi belli oldu.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Hentbol kadınlarda ülkemizi ilk defa Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün gruplardaki rakibi belli oldu. B grubunda yer alan Kastamonu Belediyespor’un grubu hentbol otoriteleri tarafından ‘Ölüm grubu’ olarak değerlendirildi.

Haber

 

Belediyespor ölüm grubunda

B grubunda geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde son 4 takım arasında kalan takımlardan 3’ü (Györ Audi ETO KC, CSKA, Vipers Kristiansand) yer aldı. Yanı sıra daha önce Şampiyonlar Ligi’nde birçok başarıya imza atmış takımlar da çekilen kura neticesinde B grubundaki diğer takımları oluşturdu.
Kastamonu Belediyespor’un yer aldığı B grubundaki rakipleri ve ülkeleri şu şekilde: CSKA (Rusya), Vipers Kristiansand (Norveç), Krim Mercator Ljubjana (Slovenya), Odense Handbold (Danimarka), Györi Audi ETO KC (Macaristan), Metz Handball (Fransa), IK Savehof (İsveç).

KURA 22 ÜLKEDEN CANLI YAYINLANDI
Kastamonu Belediyespor’un dahil olduğu Şampiyonlar Ligi kurası 22 ülkeden canlı olarak yayınlandı. Türkiye’de canlı yayın bulunmazken, Türk hentbol severler ise Avrupa Hentbol Federasyonu’nun dijital televizyonundan kurayı takip etti.

Bakmadan Geçme