Kaynak: “İstediklerimizi sahaya yansıtamadık”

Merzifon Belediyesi SK’ya deplasmanda 35-32 mağlup olan bordo-mavili ekibin teknik patronu Ahmet Kaynak, Hentbolhaber.Net’e konuştu.

HENTBOLHABER.NET – Ligin ilk müsabakasında genel olarak kondisyon ve performans olarak hazır olsak ta, kabuk değiştiren bir Trabzonspor olduğumuz için istediğimiz mücadeleyi sahaya yansıtamadık diyen Ahmet Kaynak, “Merzifon Belediyesi SK’nın ligi erken açmalarından ve çok müsabaka yapmalarından dolayı müsabaka performasları iyiydi. Evlerindeki ilk müsabakanında Trabzonspor’la olması onlar için ayrı bir motivasyon kaynağı oldu. Bu motivasyon performanslarını en üst düzeyde kullanmalarını sağladılar. Merzifon Belediye Spor Kulübünü tebrik ediyor, “Süper Lige hoşgeldin” diyorum”dedi.

SÜPER LİGE YAKIŞMIYOR
Kaynak devam eden açıklamalarında, “Müsabaka salon personelinin anlayışlı, güler yüzlü olmasının yanında salonun fiziki şartları ne yazık ki Süper Lige yakışmayacak şekilde.

Soyunma odalarında oturabilecek yer olmaması, yedek bankının yeterli olmaması, kale filelerinin Süper Lige yakışmayacak durumda olması ilginç geldi. Ayrıca talimatlarda da bulunan bando grubunun maçın 50.dakikasına kadar salonda son ses çalmasını da anlamadım. Talimata göre gereğinin yapılması gerekirdi”dedi.

Kaynak son olarak, “Lige mağlubiyet ile başladık. Ancak bu hafta sonu itibariyle Trabzonspor olarak yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum”dedi.

Bakmadan Geçme