Kaynak , “Yükselişimizi Sürdürmek İstiyoruz”

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor’da antrenör Ahmet Kaynak, yarın deplasmanda Mersin Hentbol Spor Kulübü ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılıp yükselişlerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak yaptığı açıklamada, zorlu bir mücadeleninkendilerini beklediğini, iyi bir performans ortaya koyarak Mersin’denpuanlarla dönmek istediklerini belirtti.

Ligde 24 puanla 4. sıradayer aldıklarını ifade eden Kaynak , " Rakibimizden 2 puan öndeyiz. Kendievlerinde kazanıp, aradaki puan farkını kapatmak isteyeceklerdirancak bu fırsatı rakibe vermeyeceğiz. İyi hazırlandık, maçıkazanacağımıza inanıyoruz çünkü iyi bir ekibiz " dedi.

Son haftalarda bazı talihsizlikler yaşadıklarını dile getiren Kaynak, şöyle devam etti " Oyuncularımız RatiMskhvildze ile İsmail Engin Haliloğlu sakat. Her iki oyuncu da takımaönemli katkılar veren oyuncularımız. Fakat diğer oyuncularım onlarınyokluğunu hissettirmemeye çalışacaklar. Oyuncularıma çok güveniyorum.Kritik bir maça çıkacağız. Hedefimiz ilk dörtte kalarak avantajlıdurumda play-off’a kalmak. Fakat fikstüre baktığımızda da bu haftasadece bizim değil, tüm maçların da kritik olduğunu görüyoruz. MersinHentbol Spor Kulübü ile yapacağımız karşılaşmadan galibiyetleayrılıp yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. Rakibimize hatalar yaptıraraksayılar bulmaya çalışacağız. Hızlı oynayarak rakibimizi yormak vesayılar üretmeye çalışacağız . " dedi.

Bakmadan Geçme