Kayseri Atlas Eğitim Hazır

Kayseri’yi Hentbol Erkekler 1.Lig A Klasmanda temsil edecek olan Atlas Eğitim Spor, yeni sezona hazır.

Sezonun ilk müsabakasında Konya Selçuklu Belediyespor’u konuk edecek olan Atlas Eğitim Spor Kulübü antrenörü Levent KAYA : " Sezonun ilk müsabakası bizim için önemli Konya Selçuklu Belediyespor genç ve koşan bir ekip bizimde amacımız güzel hentbolumuz ve mücadeleci ruhumuzla beraber, Konya Selçuklu Belediyespor’u yenip evine puansız göndermek."dedi.

Yaş ortalamamız 24 diyen KAYA , "çok gençte değil, yaşlıda değiliz. Konya temsilcisini tecrübeli ekibimle,deneyimlerimiz ile yenmeyi amaçlıyoruz." dedi.

Kayseri Atlas Eğitim Spor Kulübü Asbaşkanı Fatih AKBEYAZ : " Bu yıl geçmiş yıllara göre daha kaliteli birtakım oluşturduk, bu takımın hedefi süper lig ve bunu başarabilmemiziçinde ligi ilk iki sırada bitirmemiz gerekmekte. İnanıyorum ki teknikkadro ve sporcu kadrosu olarak bunu başarabilcek güçteyiz. Haftalardırsüren ağır antrenman programının Konya maçı ile meyvelerini almakistiyoruz. Kayseri şehrine oyun kalitesi ve başarısı ile zevkli hentbolmaçları seyrettireceğiz. Kayseri’deki tüm hentbol severleri sezonun ilk maçıolan Konya Selçuklu Belediye maçına bekliyoruz." dedi.

Kayseri Atlas Eğitim Spor Kulübü , Konya Selçuklu Belediyespor arasında ki müsabaka 22.Eylül.2012 Cumartesi Saat:13.00 de Kayseri Atatürk Spor Salonunda.

Bakmadan Geçme