Kayseri Rainbow, Hentbol’de Lige Hazır

Rainbow Kayseri Spor Kulübü tarafından 2013-2014 hentbol sezonu öncesinde spor basını ile bir tanışma yemeği düzenlendi.

19 Eylül 2013 Perşembe günü saat 19:00’da Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 20. cadde üzerinde faaliyet gösteren Sümer Plastik Fabrikası’nda düzenlenen tanışma yemeğine; Rainbow Kayseri Spor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz, As Başkan Mehmet Büyükbakkal, Hentbol İl Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz, Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerinden Hasan İlbasmış, Murat Saçmacı, Fatih Yücel, Mustafa Özlütürk ve Utku Çonkur, Kulüp Antrenörü Yücel Şimşek ile sporcular katıldı.  Yemek sonrasında AsBaşkan Mehmet Büyükbakkal yeni sezonda erkekler 1. liginde mücadele edecek Rainbow Kayseri Spor’a başarı dileklerini iletti. Büyükbakkal, önceki gün Mersin’de Süperlig erkek takımlarından Mersin Hentbol Spor Kulübü ile yaptıkları hazırlık maçında takımdaki eksiklerini gördüklerini belirterek yemeğe katılan basın mensuplarına hoş geldiniz ifadelerini kullandı.

Daha sonra açıklamalarda bulunan Kulüp Hentbol Antrenörü Yücel Şimşek ise 2013-2014 sezonunu açtıklarını ve hazırlıklarını tamamladıklarını ifade etti.

Haber
 

Kayseri yakışır bir takım kurma amacıyla yola çıktıklarının altını çizen Şimşek” Amacımız Kayseri’de hentbol sporuna bir ivme kazandırmaktır. Bu sezon takımımızı hentbol 1. liginden süperlige çıkarabilecek seviyede ve kaliteli bir takım oluşturmak için fizibilite çalışmaları yaptık. 18 Eylül 2013 Çarşamba günü Mersin Hentbol takımı ile ilk hazırlık maçımızı yaptık. Bu maçta eksilerimizi ve artılarımızı gördük. Takımımızın lige hazır olduğunu düşünüyorum. 06 Ekim 2013 tarihinde 1. ligdeki ilk resmi maçımızda Kayseri Atatürk Spor Salonu’nda Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ni ağırlayacağız. Bu maçın hemen ardından Türkiye Kupası 1. tur mücadelesinde 09 Ekim 2013 saat 13:00 de yine evimizde Trabzon Akçaabat Tütünspor takımı ile karşılaşacağız. Şu anda takımımızı Hırvatistan’dan 2 , Bosna Hersek’ten 1 yabancı sporcu ile güçlendirdik. Önümüzdeki günlerde 1 yabancı oyuncu daha almayı planlıyoruz. Süperlige yükselebilmek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” dedi. Antrenör Şimşek, konuşmasının ardından sporcuları sırasıyla basın mensuplarına tanıttı.

HaberSon olarak söz alan Rainbow Kayseri Spor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz’da Kayseri’nin uzun yıllardan beri özlemini çektiği kalitede ve ilk aşamada Süperlig’i hedefleyen bir takım oluşturmak için ellerinden gelen tüm imkanları seferber ettiklerini vurguladı. Akbeyaz, Süperlig hedeflerinde antrenör ve sporcularına güvendiğini sözlerine ekledi ve Kayserili hentbol severleri müsabakalarda takımlarını desteklemeye davet etti.

Yemek sonrasında; Rainbow Kayseri Spor Kulübü Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve sporcular günün anısına birlikte fotoğraflar çektirdi.

Bu sezon hentbol deplasmanlı erkekler 1. liginde Kayseri’yi, Rainbow Kayseri Spor Kulübü ile birlikte Kayseri Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü temsil edecek.

Haber: Mehmet Fatih Kaymaz

Bakmadan Geçme