Kayseri Rainbow İzmir’de Çok Farklı

Hentbol Erkekler 1.liginde Kayseri Rainbow , İzmir deplasmanından 13 sayı farkla döndü.

1.Lig 18.Hafta mücadelesinde Kayseri Rainbow, 22-14 ilk yarıyı önde kapatırken, mücadeleden de 27 – 40 galip gelmesini bildi.

Rainbow Kayseri Spor Kulübü  Antrenörü Yücel Şimşek, takımından oldukça memnun olduğunu ve takımın oturduğunu, artık play-off maçlarına 4 maçın kaldığını ve şimdiden finallere hazır olduklarını söyledi. Özellikle Göztepe taraftarlarına çok teşekkür ettiğini dile getiren Şimşek, centilmence bir maç olduğunu belirtti.

Kulüp başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz ise maçı farklı aldıkları için  çok mutlu olduklarını ve oyuncularını kutladığını söyledi.

Göztepe – Kayseri Rainbow : 27-40

Salon:Gürsel Aksel   Spor Salonu

Hakemler:Fuat Çam,Yüksel Çankuç

Gözlemci:Hayrettin YILDIRIM

Göztepe Spor Kulübü: Eren  (9  gol) , Orhan  (3 gol), Oğulcan (2 gol) Tuna  (1  gol),Burak  (1 gol) Murat ,(2Gol),Fırat ,(4Gol),Berk  (5 Gol) Soner,Berk Aksu,Tarık,Gökhan,Ulaş,Atakan,Mete,Emre

Antrenör :İhsan Okumacı

 

Rainbow Kayseri Spor Kulübü: Velibor  (5 gol ),  Ömer Kendir (1 Gol) , Malik Yıldırım (1 gol), Uğurcan Küçük,Ayhan (7 gol)  Atilla Ay (2 gol)  Mustafa Aslan (2 gol),Igor Petrikeev  (4 gol),Sasa Pulizoviç (7 gol ), Mümin Demirci,(1 Gol) Eyüp,Erdal (1 Gol) Vanja Babler ,(9 Gol)

Antrenör:Yücel Şimşek

İlk Yarı:22-14   Rainbow Kayseri Spor Kulübü lehine

Bakmadan Geçme