Kayseri Rainbow ve Amasya Taşova HOŞGELDİNİZ

Hentbol Erkekler 1. Ligi Play-off Final Grubu müsabakalarında Selçuklu Belediyesi'ni yenen Rainbow Kayserispor ile Göztepe'yi mağlup eden Amasya Taşova YİBO, süper lige yükseldi.

Hentbol Erkekler 1. Ligi Play-off Final Grubu müsabakalarında SelçukluBelediyesi’ni yenen Rainbow Kayserispor ile Göztepe’yi mağlup edenAmasya Taşova YİBO, süper lige yükseldi.

HentbolErkekler 1. Ligi Play-off final grubu müsabakalarında SelçukluBelediyesi’ni 37-31 yenerek, süper lige çıkmayı başaran RainbowKayserispor, düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.

KastamonuAtatürk Spor Salonu’nda 3 gündür devam eden hentbol karşılaşmalarındaRainbow Kayserispor, mücadele ettiği 3 maçtan 6 puan toplayarak süperlige birinci sırada çıktı. Amasya Taşova YİBO ise Göztepe’yi 46-35yenerek, 3 karşılaşmada topladığı 4 puanla süper lige çıkan ikinci takımolmayı başardı.

Karşılaşmaların ardındansüper lige yükselen takımlar için tören düzenlendi. Törende RainbowKayserispor ile Amasya Taşova YİBO oyuncularına madalyaları verildi.Rainbow Kayserispor’a şampiyonluk kupasını ise Vali Yardımcısı AlperTanrısever takdim etti.

AKBEYAZ: "DAHA GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ"

Kayseri’yeyeni bir kupa kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirten RainbowKayserispor Kulübü Başkanı Fatih Akbeyaz, "Kayseri’nin artık süper ligdeyeni bir takımı oldu. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Bu daha bir başlangıç, inşallah süper ligde daha güzel işlerbaşaracağız" dedi.

ŞİMŞEK: "LİGE RENK KATACAĞIZ"

RainbowKayserispor Antrenörü Yücel Şimşek ise şampiyonluğu kazandıkları içinçok mutlu olduklarını ifade ederek, "Güzel bir ekibimiz ve her şeyinifeda eden bir başkanımız var. Bize şampiyonluk yakışırdı, 3’te 3yakışırdı. Yarı finalde 3’te 3 yaptık. Play-off’ta da 3’te 3 yaptık. Bubizim başlangıcımız. İnşallah gerisi de gelecek. Diğer takımlar da çokgüzel performans sergilediler. Onları da ayrıca tebrik ediyoruz.Rainbow, birinci lige renk kattı. Süper lige de aynı rengi katacağımızinancındayım" diye konuştu.

ŞENEL: "ÇOK MUTLUYUZ"

AmasyaTaşova YİBO Antrenörü Sercan Şenel de, 3 yıldır takımı süper ligeçıkartmak için mücadele verdiklerini vurgulayarak, "Süper ligeçıktığımız için çok mutluyuz. 14 aslan yürekli gençle 10 aydırçalışıyoruz. Hepsini teker teker tebrik ediyorum ve onlara teşekkürediyorum. Buradan ayrıca başta ailem olmak üzere, bu takımınkurulmasında emeği geçen herkese de çok teşekkür ederim" şeklindekonuştu.

Süper lige yükselen takımlarınoyuncuları da, elde ettikleri bu büyük başarıdan dolayı mutluolduklarını ve bundan sonraki hedeflerinin ise süper ligde başarılıolmak olduğunu kaydettiler.

Öte yandan, süper lige yükselen takımların oyuncuları sahada büyük coşku yaşadı.

Bakmadan Geçme