Kayseri Rainbow’dan İlk Açıklamalar

Hentbol Erkekler 1.Liginde 2.devre öncesi Kayseri Rainbow transferleri konuşuluyor.

Hentbol ailesine katılalı az bir süre olan Kayseri Rainbow, ilk devrenin ardından 2.devre başlamadan Süper Lig için tüm eksikliklerini giderdi.

Yapmış olduğu transferler ile( Ayhan Özenç Alan) adından da söz ettiren Kayseri temsilcisinde bu akşam imzalar atıldıktan sonra ilk açıklama kulüp başkanından geldi.

Kulüp başkanı Fatih MehmetAKBEYAZ Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada, Teknik heyet ve sporculara olan güveni dile getirerek şunları söyledi: "Rainbow Kayserispor kulübümüz için gerekli olan herşeyi eksiksiz yerinegetiriyoruz. Bundan sonrası sonsuz güvenimiz olan hocalarımıza vesporcularımıza kalıyor. Kayseri’mizi en iyi şekilde temsil edeceklerineinanıyoruz."dedi.

Antrenör Yücel Şimşek ise "Geçtiğimiz günlerde Süperlig ekiplerinden Mersin Hentbol Spor külübündenAyhan Özenç Alan’ıkadromuza katmıştık. Transferimize yine Süper lig kulübü olan Çankayabelediyesi Ankadan geçen sezon içerisinde kadrosunda bulunan ortaoyun kurucu Igor Petrikeev ve bu sezon ki kadrosundan pivot VeliborManjic’i alarak kadromuzu güçlendirdik. Şimdiden Süper lig alt yapısınıkurmaya çalışıyoruz.. Oyuncularımızın hepsi iyi bir uyum içerisinde,gerek sahada gerek normal hayatlarındaki arkadaşlıklarında da örnek takım birlikteliğini sağlayacaklardır.Sezonunikinci yarısını en iyi şekilde bitireceğimize yürekten inanıyorum."dedi.

Haber

Haber

Haber

Haber

 

Kayseri’de Çifte İmza

Bakmadan Geçme