Kayseri’nin Küçüklerde Şampiyonları

2013-2014 sezonu kulüplü küçük erkek ve küçük bayanlar hentbol Kayseri birinciliği sona erdi.

Küçük erkeklerde 24 Nisan, küçük bayanlarda ise 25 Nisan tarihlerindebaşlayan ve çift devreli lig usulüne göre oynanan müsabakalarneticesinde; Kulüplü Küçük Erkeklerde; Kılıçaslan Yıldız Spor KulübüKayseri şampiyonluğunu ilan ederken, ikinciliği Rainbov Kayseri SporKulübü, üçüncülüğü Seyyid Burhaneddin Endüstri Meslek Lisesi Spor Kulübüve dördüncülüğü ise Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor EtkinlikleriKulübü takımları elde etti.

Kulüplü Küçük Bayanlar’da isesıralama şu şekilde oluştu. Kılıçaslan Yıldız Spor Kulübü erkeklerinardından küçük bayanlarda da Kayseri şampiyonluğunu kazandı. İzzetÖksüzkaya Gençlik ve Spor Kulübü aynı puan ve ikili averajla ikinciolurken, üçüncülüğü Seyyid Burhaneddin Endüstri Meslek Lisesi SporKulübü, dördüncülüğü de Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor EtkinlikleriKulübü takımları elde etti.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan 2müsabaka dışında diğer tüm müsabakaların oynandığı Talas Spor Salonuturnuva boyunca görsel bir hentbol şölenine sahne oldu. Keyifli veheyecanlı müsabakaların ardından derece elde eden takımlara kupaları,başarı ve katılım belgeleri Talas Spor Salonu’nda düzenlenen bir törenledağıtıldı.

Ayrı ayrı düzenlenen geniş katılımlı kupatörenlerinde; Talas Toki Şehit Levent Çetinkaya Orta Okulu Müdürü HasanKarakaya, İldem Toki Şehit Nazım Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni GülayHasekiz, Sümer Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Şaban Küçük, İzzetÖksüzkaya Ortaokulu memurlarından Kerim Katan, Ahmet Paşa Ortaokuluöğrenci velilerinden Zübeyde Ümükoğlu, Hentbol İl Hakem Komitesi ÜyesiZiya Aksu, Saha Komiserlerinden Alaattin Duman derece elde edentakımlara kupalarını, başarı ve katılım belgelerini verdi.
 

Haber
Törenlerde,Hentbol Kayseri Temsilcisi Mehmet Fatih Kaymaz’da hazır bulundu. Dahasonra turnuvanın anısına birlikte fotoğraflar çektirildi. Kulüplü küçükerkeklerde Kılıçaslan Yıldız Spor küçük erkek takımı kalecisi ToygarÖzkan en başarılı kaleci seçilirken, Kılıçaslan Yıldız Spor Kulübüsporcusu Mehmet İspir ise gol krallığını elde etti.

Bakmadan Geçme