Kazanma arzusu galibiyeti getirdi

Erkekler Türkiye Kupası 1.Tur D Grubunda ilk maçları tamamlandı.

HENTBOLHABER.NET – Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan Erkekler Türkiye Kupası 1.Tur D Grubu ikinci maçında Beykoz Belediyesi SK ile Selka Eskişehir Hentbol SK karşı karşıya geldi.

Erkekler Süper Ligi’nin yeni ekibi Beykoz Belediyesi SK,  Süper Lig hedefi olan Selka Eskişehir Hentbol SK ile izleyicilere güzel bir mücadele izlettirdiler.

Haber

Tribünde az sayıda olan taraftarlar baştan sona çekişmeli geçen müsabakada güzel gollere ve kurtarışlara şahit oldular. Müsabaka her ikitakımın karşılıklı golleri ile başladı. İlk 10 dakika geçilirken skorda eşitlik vardı(3-3). Beykoz Belediyesi SK’da Ozan ve Okan ilk dakikalarda etkili olurken, Selka Eskişehir Hentbol’de Sergii,  9 metre üzerinden bulduğu goller ile takımını sırtladı. 20 dakika 11-10 Beykoz Belediyesi SK üstünlüğü ile geçilirken, ilk devre 14-14 berabere sonuçlandı.

Haber

Maçın ikinci devresinde de skor dengeli idi. 37.dakika geride kaldığında Selka Eskişehir Hentbol 19-17 skoru önde götürdü.  Ancak Beykoz Belediyesi SK oyuna ağırlığını koydu ve skoru 55.dakikada 22-22 ye getirdi. Maçın son 5 dakikasına girildiğinde ise Beykoz tek sayı farkla üstündü(26-25). Bu dakikalarda hücumda daha iyi olan Beykoz Belediyesi son 3 dakikaya üç sayı farkla önde girdi(28-25) Beykoz Belediyesi kalecisi Gökhan Şanlı’nın son dakikalarda ki kurtarışları da Beykoz’a galibiyeti getirdi(30-27)

Beykoz Belediyesi SK 30-27 lik galibiyet ile Türkiye Kupası 1.Tur D Grubuna galibiyet ile başladı.

Haber

 




Bakmadan Geçme