“Kazanmayı alışkanlık haline getirmeliyiz”

Erkekler Süper Ligin 18.haftasnda Anafen Koleji deplasmanından 8 sayı farkla ayrılan Maliye Milli Piyango’da , deplasmanda alınan galibiyetin çoşkusu yaşanıyor.

Hentbolhaber.NET – Takımın başarılı oyuncularından Recep Kırdal,  Anafen Koleji deplasmanında alınan galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu ve kazanmayı alışkanlık haline getirmeleri gerektiğini  vurguladı.

Kırdal devam eden açıklamalarında, “Anafen Koleji müsabakasını kazanmamız halinde altımızdaki rakibimizle puan farkını açmak adına, bu müsabaka önemli idi ve bu bilinçle sahaya çıktık ve mücadele ettik”dedi.

KIYMETLİ BİR GALİBİYET
Kırdal , “Maça sert savunma yaparak başladık. Savunma stratejimizde 5-1 savunma vardı ve iyi uyguladığımızı düşünüyorum. Takımımızın genç ve dinamik yapısı hücum akınlarımızı rahatlatmakla beraber, isabetli atışlarımız , kaleci performasımız maçın ilk devresini 6 sayı farkla bitirmemizi sağladı.

İkinci yarıya ilk yarının devamı olarak başladık. Oyun üstünlüğümüzü daha da arttırarak, hucüm etkinliğimiz sonucunda skor gücümüz de devam etti.  Rakiplerimizin 9 metre üzerinden atışlarına karşı iyi savunma yaparak, istediğimiz sonucu aldık.

Sezon sonuna doğru tüm maçlar git gide daha da önem kazandı. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek için bir bütün olarak , takım olarak mücadele etmeli ve savaşmalıyız. Umarım ligi hedeflediğimiz yerde ve sonuçta bitiririz.  Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Alınan bu galibiyet için takım arkadaşlarımı ve hocalarımı tebrik ederim”dedi.

 

Bakmadan Geçme