Kemal Durak: “Savunmada İstikrarlıyız”

Bayanlar Hentbol Süper Lig’de sahasında Üsküdar Belediyespor’u 30-21 yenen Ardeşen Gençlik’in antrenörü Hüsnü Kemal Durak, ligin ikinci yarısında savunmada istikrarlı bir görüntü sergilediklerini söyledi.

Durak,  yaptığıaçıklamada, ligin ikinci yarısında oynadıkları iki karşılaşmayı da30-21’lik skorlarla kazanmayı başardıklarını belirterek, şunlarıkaydetti:

"İki ay önce hedefe ulaşmanın kadro derinliği ile olacağınıbelirtmiştik. İdarecilerimiz çok önemli bir iş başararak Olga’yı takımakazandırdı. Katkısı çok büyük. İki yönlü oynayabilen oyuncu, savunmadaçok katkı sağlıyor ve savunma direncimizi artırıyor. Ligin ikinciyarısında savunmada istikrarlı bir görüntü sergiliyoruz. Daha güzelgünler bizimle olacak."  

Ligin ikinci yarısının çok daha çekişmeli olacağını ifade eden Durak, şu ifadeleri kullandı:
"Kendimize hedef olarak ikinci yarınınilk beş maçını aldık. Hedefimiz üst üste beş maçı galibiyetle kapatmak.Taraftarımızın bu anlamda bize katkısı çok fazla. Deplasmanlarda bilebizi desteklemeye gelen taraftarlarımız var. İstanbul’da, İzmir’detribünleri Ardeşen’e çeviriyorlar. Taraftarımızın da desteği ile sağlamadımlarla her gün üzerine katarak ilerliyoruz, hedefe mutlakaulaşacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Ardeşen’e bu takımyakışıyor." 

Takım kaptanı Perihan Toplaoğlu’nun babasının talihsiz ölümününherkesi çok fazla etkilediğini de kaydeden Durak, Üsküdar Belediyespormaçını kaptanları için oynadıklarını ve galibiyeti ona armağanettiklerini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme