Kemal Durak’tan Yazılı Açıklama

Ardeşen Gsk ile yolları ayrılan Kemal Durak Hentbolhaber.Net’e yazılı açıklama yaptı.

Durak , Hentbol hayatında 2.baharını yaşadığını , gençleştiğini manevi değerlerin, saf temiz güzelliklerin paylaşımın ,coşkunun, aklın , desteğin sevgi ve saygının cennetinde olduğunu ve şanslı olduğunu, Heyecan istek ve arzu ile çalıştığını ifade ederek ;  "Yıllar önce hayal ettiğim projelerimi anlattığım ,paylaştığım , hayata geçirdiğim Ardeşen’den  için çok zorda olsa üzülerek ayrıldım."dedi.

Durak devam eden açıklamasında:

"Çok özel güzel içten samimi dürüst zeki kıymetli insanlar ile dostluklar kurdum.Yöneticiler , değerli büyükler,  sporcular , teknik heyet ve muhteşem herşeye layık seyircilerimizde ortak aklı egemen kılarak hareket ettik kısa süre içinde dar kadromuzla hentbol kamu oyunda adından söz ettiren, taktir edilen konuma geldik ivme kazandık. Öncelik ile şirin Ardeşen’imizin çok iyi temsil eden ismini duyuran emek veren gelmiş geçmiş tüm sporcularıma ve teknik kadroma teşekkür eder. Spor hayatlarında ve yaşamlarında sağlık ve başarılar dilerim.

Her teknik adamın bir felsefesi vardır.Yaşam, bilgi birikimi , deneyim , vizyon, yaklaşım ve kişilik öncellikleri birleştiğinde ilkeler , prensipler , oyun planı ortaya çıkar. İki sezonluk süreçte doğru veya yanlış “inandığım bir yol vardı o yolda dik ilkeli prensipli planlı programlı dürüstçe paylaşarak çalıştım”. Hentbol öncelikle benim için amaçdı. Disiplin , düzen , hiyerarşik kavramlar üzerinde itina ile durdum taviz vermedim. Belirttiğim süreçde yüksek beklentiler , istekler , farklı hedefler ve sportif düşüncelere saygı gösterdim. Fakat bende yarattığı etki yüksek sorumluluk bilinci , yoğun çalışma azmi kararlılığı her maçın önem ve bilinci beraberinde katlanarak gelen stres , heyecan beni zihinsel  ,psikolojik geçici yorgunluğa itti.Kendimde farklılıklar hissettim. Hentbolun etkisi tutkusu bende sıra dışı… Kısa sürecek yorgunluğumun ardından hentbol hayatıma daha istekli arzulu devam etmek istiyorum.  

Şahsıma düzenlenen veda yemeğine kıymetli büyüklerimin ve değerli dostlarımın yüksek katılımı beni ziyadesi ile mutlu ve onure etti. Farklı ve tarifsiz duygulara itti. Konuşmaları ile beni taltif ve onure eden başta Kaymakamımız Sn.İlyas MEMİŞ, Belediye başkanımız Sn. Hakan GÜLTEKİN ,Kulüp başkanımız Sn. Sultan Rauf OĞUZ’a ,Yönetim kurulu üyelerine ve değerli dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Gönlümde taht kuran ayrı bir yeri olan ve ebedileşecek Ardeşen GSK spor kulübüne ve herşeyi hak eden şirin ilçemiz Ardeşen’imize ve değerli saygıdeğer halkına ve eşi benzeri olmayan coşkulu seyircilerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.Bir Ardeşen sevdalısı ve gönülden destekçisi olarak başarılarının katlanarak devam etmesini temenni ediyorum.Herşey gönlünüzce olsun.

Saygılarımla. "dedi.

Teknik Direktör Hüsnü Kemal DURAK

Bakmadan Geçme