Kemalpaşa Oyuncularını Alkışlıyor

Hentbol branşında mazisi çok eskiye dayanmayan ama her sene bir basamak daha atlayan Kemalpaşa’nın Hentbol takımı, oyuncuları ile gurur duyuyor.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan KARAKAYA‘lının tüm spor branşlarına desteği ile Hentbol Branşıda altın dönemini yaşıyor.

Eski bir beden eğitimi öğretmeni olan Kemalpaşa Belediye Başkanı RıdvanKarakayalı’nın 2009’da göreve geldikten sonra kurduğu takımdan 13hentbolcu Milli Takımlara gitti. 2011 yılında Binnur Özcan, Gamze Üstünve Neslihan Çalışkan‘ı Milli Takım’a göndermenin mutluluğunu yaşayanKemalpaşa bu yıl da bayanlarda Şeyma Çapangül, Selen Şirin, Zeliha NurPincal, Melahat Ece Pincal, Funda Arıcan ve Sevim Uslu ile erkeklerde Yaşar Özdirik, Ömer Faruk Aslan, Cavit Sert ve Oğuzhan Uras’ıay-yıldızlı ekibe gönderdi.
 

Haber
 

Takımların antrenörleri Tolga Köybulan İzmirİl Karmaları Bayan Takım, Saliha Gülbenli ise İzmir İl Karmaları ErkekTakım antrenörlüğü görevine getirildi. Sporun içinden gelen bir belediyebaşkanı olarak yapılanların karşılığını almanın mutluluğunu ve gururunuyaşadığını dile getiren Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı,"Ekibime güveniyorum ve sporcularımızla gurur duyuyorum. Sadecehentbolda değil, birçok spor branşında da büyük başarılar yaşamakistiyoruz. Kemalpaşa’yı bir spor kenti yapmak için uğraşıyoruz. Sesimizien iyi bu şekilde duyuracağımızı iyi biliyoruz. Bundan da başarılıolacağız" diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme