Kemalpaşa’da Zafer Turnuvası Sona Erdi

2002-2003 doğumlu Minik Bayanlar, 30 Ağustos Zafer Kupası Turnuvasında Kemalpaşa’da kıyasıya mücadele ettiler.

Üç Takımın katıldığı Turnuvada, Eskişehir Cumhuriyet Lisesi Spor Kulübü ,İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ve evsahibi olarakKemalpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü mücadele etti.

2002 doğumlularda üç takım ve 2003 doğumlularda da üç takım mücadele etti. Miniklerin bol bol maç yapması hedeflendiği turnuvada birinci belirlenmez iken, turnuvaya katılan tüm takımlar birinci ilan edildi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan KARAKAYA’lının yapmış olduğu konuşmada , "A Milli Takım Antrenörümüze ve değerli hentbol antrenörlerine , hakemlerine , velilerine , minik sporcularımıza burada bulundukları için teşekkür ederim."dedi

Her zaman sporu ve sporcuyu desteklediklerini dile getiren Karakaya’lı , "Turnuvamızda mücadele eden bu minik sporcuları tebrik ediyorum. İnşallah bu turnuvayı geleneksel hale getirerek her yıl düzenleriz. Siz veliler çocuklarınıza destek olunuz."dedi.

Kemalpaşa’da hentbolun ivmelendiğini ve daha da ilerlemesi için herşeyi yapacaklarını belirten Karakaya’lı, "Mücadele eden tüm takımları tebrik eder, başarılar dilerim."dedi.

Rıdvan Karakaya’lı turnuvada mücadele eden ve en uzak ilden gelen Eskişehir Cumhuriyet Lisesi Spor Kulübüne kupalarını verdi.

Turnuva da tüm sporculara madalya , katılım belgesi verilirken, turnuvada görev alan hakemler ve antrenörlere de plaketleri verildi.

Turnuvanın son gününde A Milli Bayan Takımı Antrenörü Hikmet Vurgun , Altyapı Milli Takım Antrenörlerinden İbrahim Belet ve İzmir Hentbol İl Temsilcisi Taner Çetindere’de müsabakaları izleyerek minik hentbolculara destek verdiler.

Resim Galerisi için aşağıdaki linki tıklayınız.
 

Kemalpaşa Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı Turnuvası

 

NOT:Bu Haber Hentbolhaber.Net’e Aittir Kaynak Gösterilmeden Yayınlanmaması Önemle Rica Olunur.

Bakmadan Geçme