Kemalpaşa’dan son dakika vurgunu…

Kadınlar 1. ligi 6. hafta müsabakasında Kemalpaşa Ata GSK, Metropol Aksaray Akhisar spor kulübünü konuk etti.

ZEYNEP YILMAZ / HENTBOLHABER.NET- Serdar Yereli Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya konuk ekip Metropol Aksaray Akhisar SK başladı. 

İlk gol konuk ekipten geldi.  5. dakika sonunda 2:3 ile konuk ekip öndeydi. İlk 10 dakika karşılıklı goller ile geçildi.  İlk çeyrek  7:7 skor ile beraberlik vardı.  20. dakikada farkı 3’e çıkaran konuk ekip, Kemalpaşa ATA GSK Antrenörü Tolga Köybulan’nın mola almasını sağladı. Bu mola ev sahibi ekibe yaradı ve aradaki fark kapandı. Son dakikaya Metropol Aksaray Akhisar 1 sayı fark ile önde girdi. Son dakika içinde gol olmayınca müsabakanın ilk devresi 13:14 konuk ekibin üstünlüğü ile bitti.

 İkinci yarıya Kemalpaşa ATA GSK istekli başladı. Karşılıklı goller ile müsabaka devam ederken, 40. dakikada konuk ekip 17:19 üstünlüğü yakaladı. Bu dakikalarda oyunda daha iyi olan konuk ekip farkı 3 sayıyıa çıkarınca Kemalpaşa 47. dakikada mola aldı.(19:22)  Molayı iyi değerlendiren ev sahibi ekip 50.dakikada aradaki farkı kapattı ve 24:24 beraberliği yakaladı. Son 7 dakikada öne geçme şansını yakalayan Kemalpaşa ataklarıyla Metropol Aksaray Akhisar’ı zorladı. Maçın sonuna doğru daha az hata yapan ev sahibi son 2 dakikada üstünlüğü ele geçirdi ve skor 28:27 oldu.  Konuk ekibe gol şansı vermeyen Kemalpaşa maçı 29:27 kazandı. 




Bakmadan Geçme