“Kenetlenerek bugünlere geldik”

Hentbol Kadınlar 1.Liginin yeni ekibi Artsam Koleji uzun soluklu maratonun ardından 1.lige terfi etmenin mutluluğunu yaşıyor.

Bugün oynanan Yalıkavak Belediyespor müsabakasından galip ayrılması ile 1.Lige terfi eden Artsam Koleji’nde Başkan ve İdareciler büyük seviç yaşadılar.

Hentbolhaber.Net ekibi olarak telefonla ulaştığımız Artsam Koleji Başkanı Gani Eser, finallere kalan dört takımında iyi olduğunu ve güç dengesinin yakın olduğunu belirtti.

Eser, “Uzun soluklu bir maratonun ardından kenetlenerek bugünlere geldik. Açıkçası bugün oynanan müsabakasın son 10 dakikasına kadar bizde Yalıkavak Belediyespor’da maçı kazanabilirdi. Ancak maçın sonuna doğru iyi oyun ve mücadele ile kazanmasını bildi. Yeri geldi eleştirildik, yeri geldi başaracağımıza kimse inanmadı. Ancak şuan Artsam Koleji olarak başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Siz değerli hentbol habercilerinede teşekkür ederiz. Metropol spor Kulübünüde tebrik ederiz. Gelecek sene daha iyi işler yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz”dedi.

Bakmadan Geçme