Kıvanç Özcan 'Avrupa Ligi'nde Ülkemiz Adına Mücadele Edeceğiz'

Armada Praxis Yalıkavak antrenörü Kıvanç Özcan, 2024-25 Sezonu EHF Kadınlar Avrupa Ligi müsabakalarıyla ilgili olarak 'Ülkemiz ve kulübümüz adına başarılı olmak için mücadele edeceğiz.' dedi. Özcan, Bodrum'daki maça tüm Bodrum halkını davet etti.

Armada Praxis Yalıkavak antrenörü Kıvanç Özcan, Avrupa Ligi'ne ilişkin hentbolhaber'e  açıklamalarda bulundu. 

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen, 2024-25 sezonu Kadınlar Avrupa Ligi'nde yer alacak Armada Praxis Yalıkavak, Polanya'nın KPR Gminy Kobierzyce takımı ile karşılaşacak.

 2. Eleme Turu'nda, ilk maçlar 5-6 Ekim tarihlerinde, ikinci maçlar ise 12-13 Ekim tarihlerinde oynanacak.

EHF Kadınlar Avrupa Ligi 3. turuna yükselmeleri halinde Armada Praxis Yalıkavak, Norveç'in Larvik HK takımı ile eşleşecek.

Armada Praxis Yalıkavak antrenörü Kıvanç Özcan ise Hentbolhaber.net'e yaptığı açıklamalarda, "Avrupa kupalarında Polonya nin KPR Gminy Kobierzyce takımı ile eşleşmis bulunmaktayız.  1999 yılında kurulan bir takim aynı zaman da son yıllarda Polonyada Kadın Hentbolunde önemli bir yer edinmiştir. İlk maçımızın deplasmanda olması bizler için bir avantaj olarak görülmektedir.  İlk maçta ki sonuçla turu kendi evimizde oynayacagimiz maça bırakmak istiyoruz. Bizim gibi tecrübeli ve genç oyuncuların olduğu bir takim bu yüzden , Ulkemiz ve Kulübümüz adina iyi şeyler yapmak için mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

3 Farklı Kulvarda Yarışacaklar

Armada Praxis Yalıkavak antrenörü Kıvanç Özcan, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 2024-2025 sezonu için antrenmanları 20 Temmuz'da başlatacaklarını duyurdu. Bu sezon takıma katılan 7 yeni oyuncu ve geçen sezondan devam eden 9 oyuncuyla birlikte büyük hedeflere odaklanacaklarını belirtti. Özcan, her sezon olduğu gibi bu sezon da 3 farklı kulvarda yarışacaklarını ve kupa kazanmayı amaçladıklarını vurguladı.

Tüm Bodrum Halkını Davet Etti

Avrupa kupalarında rakipleri Polonya'nın köklü hentbol ekibi KPR Gminy Kobierzyce olduğunu ifade eden Özcan, rakiplerinin geçen sezon ligi ikinci sırada tamamlamış güçlü bir ekip olduğunu ve genç ile deneyimli oyuncuları bulunduğunu aktardı.

Takım olarak ülkelerini en iyi şekilde temsil etmek ve bir üst tura çıkmak istediklerini belirten Özcan, ilk maçlarının 5-6 Ekim tarihlerinde Polonya'da, ikinci maçlarının ise 12-13 Ekim tarihlerinde Bodrum'da gerçekleşeceğini duyurdu. Bodrum'daki maça tüm Bodrum halkını şimdiden davet etti.

Bakmadan Geçme