Kıvanç Özcan “Başarıyı” Konuştu

Tunus'ta düzenlenen 10. Bayanlar Akdeniz Hentbol Şampiyonası'nda Milli Takımımız, finalde Karadağ'a 24-16 yenilerek, gümüş madalyanın sahibi oldu.

Gümüş Madalyanın Sahibi U17 Bayan Milli Takımımızın başarısının mimarlarından Antrenör Kıvanç Özcan açıklamalarda bulundu:

“U17 Bayan Hentbol Milli takımı olarak yaz ayında başında başladığımız kamplarla, hedefimiz 2015 Mart ayında oynayacağımız Avrupa Şampiyonası eleme maçlarıydı” diyen Özcan, şöyle devam etti.

“Bu doğrultuda 6 tane kamp yapma fırsatı bulmamıza rağmen hiçbir Milli maç yapamamıştık. Sadece iki kampı U19 bayanlarla beraber yaparak maç yapma fırsatı yakaladık.Bunun için İsmail hocaya teşekkür ederim.

Akdeniz Konfederasyonu Şampiyonası bizim için kendimizi tartma ve aynı zamanda maç tecrübemizi geliştirme açısından mükemmel oldu. Toplamda 8 maç yaparak , hem sonuç olarak hem de kendimizi görme açısından başarılı bir turnuva olmuştur.Burada emeği geçen Sporcularımızın ailelerine ve antrenörlerine teşekkür ederiz.

Turnuvadan sonra eksilerimizi ve artılarımızı görerek Mart ayındaki eleme grubu için daha hazır bir hale geleceğiz. Umuyorum ki gelecekte daha iyi şeyler olacaktır, bunun için kulup –federasyon işbirliği yapmamız şarttır. Emeği geçen herkese bir daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Bakmadan Geçme