Kıvanç Özcan: 'Finale çıkmak için mücadele edeceğiz'

Yalıkavak Spor Kulübü hedeflerinden biri olan Türkiye Kupası’nda adını finale yazdırmak istiyor.

TUĞBA AKKESEN / HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi 19.Haftası’nda Yalıkavak Spor Kulübü evinde Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü 30-19 skor ile mağlup ederek ligde puanını 33’e yükseltti ve Kastamonu Belediyesi GSK’nın ardından ligde ikinci sırada yer alıyor.

Hafta sonu oynanan Anadolu Üniversitesi GSK ve Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Final4 için düşüncelerini Hentbolhaber.Net ile paylaşan Kıvanç Özcan, Yalıkavak spor Kulübü olarak finale adlarını yazdırmak istediklerini belirtti.

Anadolu Üni GSK maçından galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyleyen Özcan, “ Kazanmış olduğumuz için mutluyuz. Anadolu Üni. Spor Kulübü’nü de mücadelesinden ötürü tebrik ederim. İyi mücadele ettik.” dedi.

“Finale çıkmak için mücadele edeceğiz”

7 Mayıs Cumartesi günü THF Spor Salonu’nda oynayacak oldukları Türkiye Kupası Dörtlü Finallerinde, Kastamonu Bld. Spor Kulübü maçı ile alakalı olarak Özcan, “Güçlü bir takıma karşı finale çıkmak için mücadele edeceğiz. Hedefimiz kupayı kazanmak, bunun için her şeyimizi ortaya koyacağımızı biliyorum. Kazananın hentbol olması dileğiyle bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme