Kıvanç Özcan: “Galibiyetten dolayı mutluyuz”

Muratpaşa Belediyesi SK deplasmanından galibiyet ile dönen Polatlı Belediyesi SK’da antrenör Kıvanç Özcan açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanan müsabakadan tek sayı farkla 26-27 galip ayrılan Ankara temsilcisi Polatlı Belediyesi SK’da antrenör Kıvanç Özcan, ortaya konan mücadeleden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Özcan, ” Her iki takım üst seviyede mücadele etti. İki takımı da kutluyorum. Maçın 21 dakikasında Muratpaşa Belediyesi iki sayı önde iken Lidija’nın erken kırmızı kart görmesi bizi olumsuz etkiledi. Oyuncumuzun oyun dışı kalmasına rağmen maçın sonuna kadar mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Takım olarak hem hücumda hem de savunmada çok hata yaptık. Hatalarımıza rağmen mücadeleyi bırakmayarak kazanmayı bildik. Deplasmanda galip gelmek hem güzel hem de önemli. Bu hatalarımızdan ders çıkarıp, daha fazla çalışarak lige devam etmek istiyoruz. Sadece bir galibiyet aldık lig uzun bir maraton. Bir galibiyet ile hiçbir şey olunmuyor. Bu sene zor bir ligimiz var. Bu zor ligde en iyisini yapmak için çalışacağız” dedi.




Bakmadan Geçme