Kıvanç Özcan: “Hedef son sekiz”

EHF Avrupa Kupası’ndaki iki temsilcimiz Yalıkavakspor ile Muratpaşa Belediyesi SK, Son16 Tur’u ilk maçında Bodrum Binnaz Karakaya spor salonunda karşı karşıya gelecek.

ALİ ERBİL ALTANLAR / HENTBOLHABER.NET – Yalıkavak Spor Kulübü, Son 16 Tur’u ilk maçında Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü’nü ağırlayacak.

Bu sezon Lig, Türkiye Kupası ve Avrupa Arenasında oynadığı toplam 14 maçtan da galibiyet ile ayrılan Yalıkavakspor’un antrenörü Kıvanç Özcan, Muratpaşa maçına hazır olduklarını ifade etti.

Özcan tecrübeli bir ekip olduklarını ifade ederken, “Bu maçlarda nasıl oynaması gerektiğini bilen tecrübeli bir oyuncu grubumuz var. Genç aynı zamanda A Milli Takım’a bir çok oyuncu veren bir rakiple karşılaşacağız. Oyunun iki yönünde de başarılı olmak için mücadele ederek son 8’e adımızı yazdırmak istiyoruz. Bunu yapacak desteğimiz, potansiyelimiz  ve gücümüz var. Sezon başında koyduğumuz hedeflerden biri de EHF’de son 8’e kalmaktı. Bu hedefe ulaşmak  için de mücadele edeceğiz. Hentbolun kazanması dileğiyle” dedi.

Bakmadan Geçme