Kıvanç Özcan: 'Hedefimiz final oynamak'

Play-Off yarı finaline yükselen Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü'nde Başantrenör Kıvanç Özcan açıklamalarda bulundu.

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET-  Kadınlar Hentbol Süper Ligi play-off maçlarında Armada Praxis Yalıkavak Kulübü ile Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü karşılaştı. İlk maçı 29-32,  ikinci maçı da 36-35 galibiyet ile kapatan denizin kızları, Play-Off’larda yarı finale yükselen ekip oldu.

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübünün Başantrenörü Kıvanç Özcan, yarı finale yükselmelerini hentbolhaber.net’e  değerlendirdi.

Özcan, Play-Off turunun ikinci maçı ve Türkiye Kupası Finalleri hakkında şunları söyledi:

“Mücadelesi ve çekişmesi olan güzel bir maçlar oldu. Yarı finale kaldığımız için mutluyuz. Maçın genelinde mücadeleyi bırakmasak da zaman zaman oynanan oyundan memnun olmadım. Üsküdar Belediyesi Spor Kulübünü gösterdiği mücadelen dolayı tebrik ederim. Aynı zamanda bu sene iyi işler yaptıklarını düşünüyorum.  Önümüzde Türkiye kupası maçları var hedefimiz final oynayabilmek, bunun için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yarı finalde de rakibimiz Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü oldu. Güçlü bir takımla eşleştik,  rakibimizi yenip final oynamak istiyoruz. Güzel maçlar olacağını düşünüyorum.”

 

Bakmadan Geçme