Kıvanç Özcan: 'Hentbol adına iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz'

Kıvanç Özcan: 'Hentbol adına iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET- HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final’de oynanan ikinci yarı final maçında rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünü yenen Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü finale yükseldi.

Bolu Karaçayır Spor Salonunda oynanan ikinci yarı final maçında rakibi İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 34-30 yenen Armada Praxis Yalıkavak Spor, finalde Kastamonu Belediyesi’nin rakibi oldu. Maçın ilk yarısını da 15-14 önde kapatan Armada Praxis Yalıkavak Spor’dan Isabelle Jongenelen maçın en değerli oyuncusu seçildi.

Finale yükselmelerini hentbolhaber.net’e özel olarak değerlendiren Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübünün antrenörü Kıvanç Özcan’ın açıklamaları şu şekilde:

“Finalde olduğumuz için mutluyuz, hentbol adına iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bunu kupa ile sonlandırmak bizler ve kulübümüz için sevindirici olacak. Yarın aynı mücadeleyi ortaya koymaya çalışacağız.  Oyuncularımızı kutluyorum ortaya koydukları mücadelen dolayı. Umarım yarın sevinen taraf biz oluruz. İki takıma başarılar diliyorum.”

Bakmadan Geçme