Kıvanç Özcan: “Her an her dakika savaşacağız”

Bayanlar Süper liginde iyi bir başlangıç yapan Ankara 1910 Spor Kulübü iki mağlubiyet alınca ligde 5.sıraya geriledi.

HENTBOLHABER.NET – Oynamış oldukları Muratpaşa Belediyespor maçını değerlendiren antrenör Kıvanç Özcan, Muratpaşa Belediyespor maçında kötü bir oyunla , haklı bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Özellikle hucüm verimliliğimizin azlığı bu yenilgiyi almakta etkenolmuştur . Bazen yapmak istediklerinizi tam anlamında yapamıyorsunuz. Buda kötü bir oyun ortaya çıkarıyor. Muratpaşa Belediyesporekibini galibiyetlerinden dolayı tebrik ederim"dedi.

9 Kasım Pazar günü Bursagücü Spor Kulübüne konuk olacak olan Ankara 1910 Spor Kulübü bu maçtan mutlak galibiyet elde etmek istiyor.

MÜCADELECİ BİR EKİP OLACAĞIZ
Özcan devam eden açıklamalarında, Bursagücü Spor Kulübü maçı hazırlıklarına devam ettiklerini söyleyerek, "Bursagücü yeni transferleri ile ilk defa bize karşı oynayacak veonlarda galibiyet elde etmeye çalışacaktır. Tabiki amacımız iyi biroyunla galip gelebilmek, bunu başarmak için mücadele edeceğiz. Amacımız sonuna kadar mücadele eden bir takım ruhunu ortaya koymak. Sadece bu maç için değil , tüm müsabakaların her an her dakikasında savaşacağız" dedi.

 

Bakmadan Geçme