Kıvanç Özcan “Ligde kalite artacak”

Kadınlar Süper Ligi ekibi Zağnosspor’n teknik patronu Kıvanç Özcan Hentbolhaber.Net’e değerlendirmelerde bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar Süper Ligi’nde ikinci sezonunu geçirecek olan Trabzon Zağnos Spor Kulübü başarıya kilitlendi. Kıvanç Özcan, bu sene tamamen yeni bir takım oluşturduklarını belirterek, “9 yeni arkadaşımızı kadromuza dahil ettik. 7 yabancı ve 8 yerli oyuncumuzla birlikte lige hazırlanıyoruz”dedi.

MAÇ YAPMAYA İHTİYACIMIZ VAR
Özcan, yeni bir takım oldukları için maç yapmaya ihtiyaç duyduklarını belirtti. “Ardeşen’de yapmış olduğumuz turnuva bizlere neyi yapıp, neyi yapamadığımızın göstergesi oldu. Lige kadar bu eksiklerimizi tamamlayıp sezona başlamak istiyoruz”dedi.

LİGDE KALİTE ARTACAK
Özcan,yeni yabancı oyuncu kuralı ile ligde kalitenin artacağına değindi. “Yeni yabancı kuralı bence kaliteyi artıracaktır. Önemli olan aldığın oyuncuyu seçip oynatabilmektedir. Bunun için şikayet edilmesini garip buluyorum. Örnek verecek olursam geçen sene bu uygulama böyle olsaydı Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü, Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü ve Ardeşen GSK Avrupa Kupalarında daha iyi sonuçlar alabilirlerdi. İnşallah bu sene iyi sonuçlarla ülke hentbolunu duyuracaklardır. Onlara başarılar diliyorum.
Antrenör arkadaşlara katıldığım diğer bir konu alt yapılar, zorunlu hale getirilmeli. Çok sporcu ve çok antrenörle çalışılmalıdır. Bu uygulamayı başardığımız taktirde geleceğe daha iyi bakabiliriz”dedi.

Bakmadan Geçme