Kıvanç Özcan: “Takım uyumunu oturtmak zordur”

Geçen sezonun Türkiye Kupası şampiyonu Polatlı Belediyesi SK, hazırlıklarına İzmir’de devam ediyor.

HENTBOLHABER.NET – 1 Eylül Cumartesi Günü Muratpaşa Belediyesi SK ile Süper Kupa Finalinde mücadele edecek olan Polatlı Belediyesi Spor Kulübü, hazırlıklarına İzmir’de devam edecek.

2. Can Çağnay Turnuvası gerçekleşiyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’nın ev sahipliğinde organize edilecek olan Can Çağnay Turnuvasına katılacak olan Ankara ekibinde antrenör Kıvanç Özcan açıklamalarda bulundu.

Özcan, “Ïlk olarak 2018- 2019 sezonu bütün takımlar için hayırlı olsun. Geçen sene Polatlı Belediyesi için güzel ve başarılı bir sezon geçirdik, bu yüzden aramızda olan ve olmayan bütün oyuncularımıza teşekkür ederiz. Yeni bir takım kurduk ve 10 yeni oyuncumuz oldu. Böyle zamanlarda takım uyumunu oturtmak zordur. Ama lige kadar hazır olacağımızı düşünüyorum. Bu doğrultuda İzmir’de oynayacağımız turnuva bizleri lige kadar hazır hale getirecektir. 20 Temmuz’da sezonu açtık yaklaşık 6 haftadır yeni sezon için çalışıyoruz. Yine geçen sezon gibi çekişmeli güzel bir lig olacağını düşünüyorum. Bu sene geçen sezondan daha iyi işler yapmalı ve 3 kulvar da başarılı olmak için mücadele etmeliyiz . Bunun için sporcularımıza güvenimiz sonsuz. İi bir takım olduğumuzu biliyor ve yarışın içinde olduğumuzu tekrar göstermek istiyoruz. Çekişmeli ve aynı zamanda fair-play çerçevesinde bir lig olmasını dilerim ve bütün takımlara başarılar dilerim” dedi.




Bakmadan Geçme