Kocaeli’de lise okul müsabakaları devam ediyor

Haber: Emre Kurtbay
Liseler Hentbol heyecanı önceki gün Derince Spor Salonu'nda oynanan A ve B Grubu müsabakaları ile devam etti

SPOR LİSESİ ÇOK RAHAT

Okul Sporları ile Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullar Arası Gençler Hentbol Turnuvası’nda önceki gün 4 maç oynandı. Derince Spor Salonu’nda oynanan günün ilk maçında Gazi Anadolu Lisesi ile Necip Fazıl Anadolu Lisesi karşılaştı. Başa baş geçen mücadeleden Gazi Anadolu Lisesi, 12-11 galip ayrılmayı başardı. Günün ikinci maçında ise İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi kozlarını paylaştı. Maç boyunca çok rahat bir oyun sergileyen Spor Lisesi, rakibini 8-20’lik skorla mağlup etti.

Maç başından itibaren mükemmel oynayan Gebze temsilcisi, rakibini 12-23 yenmeyi başarırken Çağrı attığı 11 golle yıldızlaştı. Günün son müsabakasında ise İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Fevziye Tezcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşılaştı. İmam Hatip Lisesi, ikinci yarıdaki etkili oyunuyla rakibi karşısında 29-13 galip ayrıldı.

GAZİ ANADOLU LİSESİ: 12

NECİP FAZIL AND. LİSESİ: 11

SALON: Derince

HAKEMLER: Arda Ayman, Burakcan Ertürk

GAZİ ANADOLU LİSESİ: Berke**, Ahmet***(1), Murat**, Basri**, Ferit**(1), Resul**, Batuhan***(3), Umut***(2), Samet**, Abdullah****(5)

NECİP FAZIL AND. LİSESİ: Abdülsamet**(1) Ali*, Olcay**(1), Alper***(9), Furkan*, Enes*, Metin*, İlyas*

DEVRE: 4-5

İZMİT MES. TEK. AL: 8

SPOR LİSESİ: 20

SALON: Derince

HAKEMLER: Arda Ayman, Burakcan Ertürk

İZMİT MES. TEK. AL: Yasin*, İsmail*, Halil*(1), Faruk*, Enes Demir*, Şahin**(3), Metehan*, Furkan* Yücel* *(3), Yusuf**(1), Enes Akdağ*, Enes Yönet*

SPOR LİSESİ: Anıl**, Mustafa**, Onur**, Oğuzhan***(4), Melih***(3), Atahan**(1), Berk**(1), Can Sönmez**(1), Can Algır***(3), Yusufcan**, Kürşat****(7)

DEVRE: 2-10

MERKEZ BANKASI AL: 12

GEBZE ANİBAL AL: 23

SALON: Derince

HAKEMLER: Burak Akbaş, Burak Öztürk

MERKEZ BANKASI AL: Sait*, Ahmet*, Tunahan*, Faruk* , Süleyman**(1), Dağdan*, Arda***(8), Şerif*, Can**(2),Arca**(1

GEBZE ANİBAL AL: Talha**, Fatih**, Mete***(3), Burak Kökçü**, Burak Ceylan**(1),Murat**, Tunahan***(6), Hasan**, Emre Vural**(2), Emre Türk**, Çağrı****(11)

DEVRE: 6-14

İZMİT AND. İMAM HATİP L: 29

FEVZİYE TAZCAN MES. TEK. AL: 13

SALON: Derince

HAKEMLER: Burak Akbaş, Burak Öztürk

İZMİT AND. İMAM HATİP L: Semih**, Üsame**(1), Hüseyin*(1),Abdulsamet***(7), Ahmet*, Faruk****(12), Hakan***(5), Melih**(1), Ali**(1), Tahsin**(1) Bedirhan**

FEVZİYE TEZCAN MES. TEK. AL: Ahmet*, Taha*, Bayram*, Muharrem**(5),Samet**(1), Burak*, Ensar**(1), Selimcan**(6), Emirhan*

DEVRE: 10-5

Bazı fotoğraflar ve haber için tıklayınız

Bakmadan Geçme